Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 04:08:02 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Αραγε ο Λοβέρδος θα κατηγορήσει την ανακρίτρια ότι είναι κακοποιό στοιχείο και μέλος συμμορίας;

Αραγε ο Λοβέρδος θα κατηγορήσει την ανακρίτρια ότι είναι κακοποιό στοιχείο και μέλος συμμορίας;

LOVERDOS2Η Δικαιοσύνη δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για να αρχίσει μια διαδικασία ποινικής εξέτασης της υπόθεσης NOVARTIS επισήμως πλέον αν αρθεί η ασυλία του βουλευτή και πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, o οποίος αρχικά θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια επισήμανε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Μπαλωμενάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία.

..Ο Αντώνης Μπαλωμενάκης εξήγησε στον Στάθη Σχινά ότι αν γίνει άρση της ασυλίας του ο κ. Λοβέρδος – για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας – θα είναι υποχρεωμένος αρχικά να δώσει εξηγήσεις και αναρωτήθηκε αναφορικά με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο κ. Λοβέρδος για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τι θα πει όταν κληθεί στην ανακρίτρια, ότι «είστε μέλος συμμορίας κυρία μου, ότι είστε κακοποιό στοιχείο»; Η υπεράσπιση κάθε κατηγορούμενου προϋποθέτει αναφορά σε πραγματικά γεγονότα, σημείωσε.

Οι «αποχρώσες ενδείξεις» από πλευράς κατηγορητηρίου χρησιμοποιούνται με τον όρο «επαρκείς» αλλά αυτό μένει να αποδειχτεί σημείωσε ο κ. Μπαλωμενάκης. Η απαλλαγή άλλων πολιτικών και πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ (Βενιζέλος, Κουτρουμάνης κ.ά.) αποδυναμώνει τον ισχυρισμό περί σκευωρίας εξήγησε ο βουλευτής..(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency