Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 05:10:49 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Μπράβο Στέφανε Τζουμάκα !

Μπράβο Στέφανε Τζουμάκα !

TZOYMAKAS«Δεν δέχομαι προσβολές και καλαμπουράκια, όχι», «έχω πάει δυο φορές φυλακή και δύο φορές στρατοδικείο για να μπορείτε να μιλάτε εσείς και εγώ». «Το 1998 αποχώρησα από την ενεργό πολιτική και το 2010 η τότε ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έβαλε την χώρα σε μια καταστροφή, στο μνημόνιο».

....Στις επίμονες ερωτήσεις που ήθελαν να τον βαφτίσουν «μνημονιακό» με το ζόρι απάντησε:«δεν είστε σοβαρός». «Οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί Έλληνες είναι 80% στη χώρα μας και σε αυτούς απευθύνεται το προοδευτικό κάλεσμα» ανέφερε ο κ. Τζουμάκας.

«....Προσβολές και καλαμπουράκια, όχι» είπε εξ αρχής ο πρώην υπουργός. Όταν ρωτήθηκε, δε, να ανακαλέσει πόσα χρόνια ήταν υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο Στέφανος Τζουμάκας απάντησε «ελάχιστα» και στη συνέχεια αναρωτήθηκε «θα σοβαρευτείτε;».

«Ποιος πληρώνει αυτό το ραδιόφωνο;» ρώτησε χωρίς να λάβει απάντηση και η αντιπαράθεση συνεχίστηκε στο ίδιο κλίμα καθώς επέμεναν οι δημοσιογράφοι να τον χαρακτηρίσουν μνημονιακό. Στο αν η ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει με πρόσωπα που εφάρμοσαν μνημονιακές πολιτικές ο κ. Τζουμάκας απάντησε: «...ναι, με μένα, δεν ψήφισα, δεν εφάρμοσα, είστε πουλημένοι και αγορασμένοι» και έκλεισε το τηλέφωνο αφήνοντάς τους στα κρύα του λουτρού!

Σχόλια:

Powered by Web Agency