Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 04:01:48 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Μαξίμου για Λοβέρδο : Περισσεύει το θράσος...

Μαξίμου για Λοβέρδο : Περισσεύει το θράσος...

LOBERDOS.NOVARTISΣτη Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία της υπόθεσης Novartis - «...Οι ίδιοι που, πριν από λίγες εβδομάδες υιοθετούσαν την εσωτερική έρευνα της Novartis ως απόδειξη της αθωότητάς τους, έρχονται σήμερα, με θράσος που περισσεύει, να μιλήσουν για σκευωρίες προσβάλλοντας βάναυσα την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη», σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή τις αντιδράσεις ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, αλλά και του ίδιου του Λοβέρδου...

...Σε σχόλιό του για τις δικαστικές εξελίξεις, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει:

«...Από την πρώτη στιγμή που το σκάνδαλο της Novartis ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έσπευσαν μέσα στον πανικό και τον τρόμο τους να εξυβρίσουν την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, να προχωρήσουν σε μηνύσεις εναντίον εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών, να απειλήσουν πολιτικούς αντιπάλους με ειδικά δικαστήρια, να μιλήσουν για σκευωρίες και στημένες δίκες.

Σήμερα όμως, μετά τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, φαίνεται ότι τελικά είχαν και έχουν τους λόγους τους.

Είχαν και έχουν τους λόγους να είναι πανικόβλητοι, καθώς όλος ο λαός γνωρίζει ότι έστηναν δουλειές, ότι έβαζαν χέρι στο δημόσιο χρήμα παρασιτώντας σε βάρος του ελληνικού λαού, ότι υπηρετούσαν και συνεχίζουν να υπηρετούν δουλικά τα επιχειρηματικά συμφέροντα από τα οποία εξαρτώνται.

Οι ίδιοι που, πριν από λίγες εβδομάδες, υιοθετούσαν την εσωτερική έρευνα της Novartis ως απόδειξη της αθωότητάς τους, έρχονται σήμερα, με θράσος που περισσεύει, να μιλήσουν για σκευωρίες προσβάλλοντας βάναυσα την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Από εδώ και στο εξής, οι επιθέσεις τους θα ενταθούν, οι ύβρεις τους θα γίνουν χυδαιότερες και η στάση τους ακόμη πιο προκλητική, πράγμα που αποτελεί και την πιο απτή απόδειξη της ενοχής τους».

***"...Η υπόθεση Novartis εκνευρίζει ιδιαίτερα την αντιπολίτευση, σε βαθμό που να την ωθεί σε ενέργειες οι οποίες την εκθέτουν. Όλο το προηγούμενο διάστημα έχουμε δει: Σενάρια συνωμοσίας. Προσπάθεια εκφοβισμού και χειραγώγησης των προστατευόμενων μαρτύρων...", επισημαίνεται στο κύριο άρθρο της «Αυγής»...(B.K.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency