Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 04:02:38 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | "Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε ένα vertigo τακτικισμού..."

"Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε ένα vertigo τακτικισμού..."

DANELHSΟ Σπύρος Δανέλλης, ανεξάρτητος βουλευτής, παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα στο Ποτάμι, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό» και στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, για τις πολιτικές εξελίξεις μετά την έξοδο από το μνημόνιο και την Συμφωνία των Πρεσπών.

...Ο κύριος Δανέλλης εξήγησε ότι σύμφωνα με την άποψή του το πολιτικό σύστημα είναι «σε αποδρομή, βρίσκεται σε μεταβατική φάση», ενώ ξεκαθάρισε ότι στην πολιτική «όλοι έχουν μια ιστορία λίγοι είναι παρθενογεννημένοι, το παλιό δεν το πετάς, δεν υπάρχει καιάδας». Ωστόσο, συμπλήρωσε ο βουλευτής, πρέπει να υπάρχει «κάτι που να εμπνέει την εμπιστοσύνη και να ωθεί στην συμμετοχή των πολιτών».

«....Επενδύουν κάποια κόμματα στον φανατισμό των πολιτών και στον διχασμό» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής και συμπλήρωσε ότι αυτή η κατάσταση «δεν βοηθάει κανένα, βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη ισορροπία». Όσον αφορά την στάση του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για την προοδευτική παράταξη ο κύριος Δανέλλης τόνισε: «το ΠΑΣΟΚ ανησυχεί γιατί δεν έχει πολιτική πρόταση. Οι θέσεις της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν να κάνουν με τον προοδευτικό χώρο. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε ένα vertigo τακτικισμού».

...Τέλος, για το θέμα της διαφθοράς ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε το παρελθόν «σκοτεινό» και επεσήμανε ότι «δεν πρέπει να αφήνουμε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στο σήμερα» εκτίμησε ότι «κανένα από τα ζητήματα αμφισβήτησης τα οποία εγείρει η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ δεν έχουν καμία σύνδεση γεγονότων με πολιτικά πρόσωπα» και ιδιαίτερα για το ζήτημα που έχει προκύψει με την Γ. Γραμματέα Διαφθοράς ο κύριος Δανέλλης σημείωσε ότι πρόκειται «για δημιουργία εντυπώσεων και η λάσπη δεν ωφελεί κανένα κόμμα ίσα-ίσα χρεώνεται στο σύνολο της λειτουργίας του πολιτικού συστήματος»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency