Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 05:40:03 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Οέλει η "πουτάνα" να κρυφτεί, αλλά, ο Τσίπρας δεν την αφήνει...

Οέλει η "πουτάνα" να κρυφτεί, αλλά, ο Τσίπρας δεν την αφήνει...

MHTSOTAK.KYR«...Η ΝΔ κρύβεται για το πόθεν έσχες των στελεχών της και ψάχνει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα», αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου απαντώντας στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να αιτιολογήσει το ότι καταψήφισε χθες στη Βουλή την τροπολογία ώστε η Επιτροπή να ελέγχει αυτόματα τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές πολιτικών.

Αναλυτικά το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνει:

«...Η ΝΔ κρύβεται για το πόθεν έσχες των στελεχών της και ψάχνει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

...Ό,τι και να σκαρφιστεί, δεν αλλάζει το γεγονός πως χθες μόνο αυτή και η Χρυσή Αυγή καταψήφισαν την τροπολογία για να μπορεί η Επιτροπή να ελέγχει αυτόματα τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές πολιτικών.

Η τροπολογία, εξάλλου, σε καμία περίπτωση δεν παγώνει τη λειτουργία της Επιτροπής η οποία κανονικά συνεχίζει να ασκεί την αρμοδιότητά της. Ενώ από τον Σεπτέμβρη θα υπάρχει και τυποποιημένος έλεγχος.

Η ουσία της χθεσινής τροπολογίας είναι ότι η άρση του τραπεζικού και χρηματιστηριακού απορρήτου για τους πολιτικούς που ελέγχονται από την Επιτροπή πλέον είναι υποχρεωτική και αυτόματη. Αυτό είναι προφανώς που τρομάζει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency