Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 03:35:15 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Τι φοβάται και καταψήφισε την άρση του απορρήτου η ΝΔ, τις offshore ;

Τι φοβάται και καταψήφισε την άρση του απορρήτου η ΝΔ, τις offshore ;

MHTSOT.MIZA.A«...Τι έχει να φοβηθεί η ΝΔ; Τις οφσόρ στις οποίες έχουν εντοπιστεί στελέχη της;» αναρωτήθηκε η Φωτεινή Βάκη αναφερόμενη στην τροπολογία που ψηφίστηκε χτες και αφορά την άρση του τραπεζικού χρηματιστηριακού και επαγγελματικού απορρήτου των υπόχρεων δήλωσης πόθεν έσχες (επομένως και του πολιτικού προσωπικού)

...Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου (στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό») στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

....Η κα Βάκη μίλησε για την τροπολογία που αφορά την άρση του τραπεζικού χρηματιστηριακού και επαγγελματικού απορρήτου των υπόχρεων δήλωσης πόθεν έσχες (επομένως και του πολιτικού προσωπικού), και διατύπωσε το ερώτημα: «τι έχει να φοβηθεί η ΝΔ; Τις οφσόρ στις οποίες έχουν εντοπιστεί στελέχη της;».

Όπως είπε η Κοιν. Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ «είναι απαράδεκτο και πρέπει να δώσει επαρκείς εξηγήσεις τι φοβάται και καταψήφισε την τροπολογία». Επεσήμανε μάλιστα πως έχουμε και δείγματα γραφής του παρελθόντος όταν είχε φύγει άρον άρον από τη Βουλή σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, όταν η κυβέρνηση αυστηροποίησε το καθεστώς για την συμμετοχή αιρετών στις οφσόρ εταιρίες....(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency