Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 04:57:37 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Νου-Δούλα : Εμείς οι ωραίοι έχουμε χρέη...

Νου-Δούλα : Εμείς οι ωραίοι έχουμε χρέη...

apath.1Ν.Δ. : Τα δανειστήκαμε, τα φάγαμε και κάποια στιγμή, σε 80 χρόνια, θα τα ξεπληρώσουμε...

Η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη διέπραξε  χθες, μια επική γκάφα συνδέοντας τον τρόπο με τον οποίο το κόμμα της αποπληρώνει τα δάνειά του με τον τρόπο που σκοπεύει να διαχειριστεί τα οικονομικά της χώρας.

Προφανώς, η εκπρόσωπος ήθελε να δημιουργήσει τη βεβαιότητα ότι όλα τα σχετικά με τις δανειακές υποχρεώσεις της Ν.Δ. βαίνουν καλώς και ότι όλος ο θόρυβος των ημερών γύρω από το θέμα οφείλεται σε πολιτική σπέκουλα. Την πάτησε γιατί, έτσι όπως το χειρίστηκε, αντί να άρει τις αμφιβολίες για τα δάνεια της Ν.Δ., κατάφερε να τις επεκτείνει και στα οικονομικά της χώρας. Ούτε εχθρός της Ν.Δ. θα το κατάφερνε τόσο καλά...

.... Οπως αποκαλ΄'υπτεται σήμερα, από τον Τύπο, η Ν.Δ. δεν αποπληρώνει σχεδόν τίποτα από τα δάνειά της. Αντίθετα, φαίνεται να εξασφαλίζει ευνοϊκές -έως σκανδαλώδεις- ρυθμίσεις, την ίδια στιγμή που τα χρέη της προς τις τράπεζες αυξάνονται, τα τρία τελευταία χρόνια, με ρυθμό περίπου 25 εκατομμυρίων τον χρόνο. Χωρίς -όπως προκύπτει από τους ισολογισμούς- να αποπληρώνεται ούτε ένα ευρώ.

...Δύο πράγματα συμβαίνουν λοιπόν.

Ή τα στελέχη της Ν.Δ. σαν τη Σ. Ζαχαράκη έχουν πλήρη άγνοια γι' αυτή την κατάσταση και απλώς δείχνουν την ανευθυνότητά τους. Ή γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει, οπότε δείχνουν το θράσος τους.

Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό είναι πολύ άσχημο. Ειδικά όταν το συνδέουν με τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να διαχειριστούν τα οικονομικά της χώρας...(Νικ. Λα.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency