Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 05:18:52 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Παπαδημούλης προς Ν.Δ.: Να βάλουν μυαλό και να πάψουν να χαϊδεύουν τον φασισμό.

Παπαδημούλης προς Ν.Δ.: Να βάλουν μυαλό και να πάψουν να χαϊδεύουν τον φασισμό.

papadhmoulis«...Οι χρυσαυγίτες που φώναζαν χθες προδότη τον Κυρ. Μητσοτάκη στη Βέροια, ήταν οι ίδιοι που πριν λίγες μέρες, έλεγαν προδότη τον Ν. Παππά. Τότε, ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ αβαντάριζαν τις δήθεν αυθόρμητες, "πατριωτικές" αντιδράσεις. Να βάλουν μυαλό και να πάψουν να χαϊδεύουν τον φασισμό»

...Ετσι, σχολιάζει Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχετικά με τη διακοπή της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια από ακροδεξιούς που διαμαρτύρονταν για τη στάση της Ν.Δ. στη Συμφωνία των Πρεσπών...

***Νικ. Παππάς :Αγκάλιασαν την ακροδεξιά, χάιδεψαν τον φασισμό, επένδυσαν στην πατριδοκαπηλεία...χουν χρόνο να ανακρούσουν πρύμναν. Για το καλό της Δημοκρατίας».
pappas-syriza.jpg
Facebook
Twitter

...Μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στη διακοπή της ομιλίας τους Κυρ. Μητσοτάκη στη Βέροια από «γνωστούς εθνικιστές» έγραψε: «Πριν 2 εβδομάδες έλεγαν ότι ήρθα αντιμέτωπος με "πατριώτες"».

«....Αγκάλιασαν την ακροδεξιά, χάιδεψαν το φασισμό, επένδυσαν στην πατριδοκαπηλεία» επισημαίνει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς. «Έχουν χρόνο να ανακρούσουν πρύμναν. Για το καλό της Δημοκρατίας

:

Σχόλια:

Powered by Web Agency