Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 04:11:44 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Σήμερα γιορτάζει ο Μητσοτάκης και φέρνει τον Μαδούρο στην Ελλάδα !

Σήμερα γιορτάζει ο Μητσοτάκης και φέρνει τον Μαδούρο στην Ελλάδα !

M.HTSOT.MOYRHΤην ερχόμενη Παρασκευή 5 Απριλίου αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος θα έχει συνάντηση την ίδια μέρα με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενώ έχει προγραμματιστεί να χαιρετίσει στη πανελλαδική συνάντηση για μια «Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη», τo Σάββατο 6 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

...Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, που επικαλείται ο ψευταράς Μητσοτάκης, ο Π. Σκουρλέτης ταξίδεψε στο Καράκας με το αεροσκάφος της κρατικής εταιρείας πετρελαίου της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε στη χώρα μας με σκοπό να τον μεταφέρει.

...Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψη - αστραπή στο Καράκας είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και στελέχη του κόμματός του, με τα οποία και έγιναν οι συνεννοήσεις για την επίσκεψη και καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες και το πλαίσιο.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας στην ομιλία του στο Γαλάτσι, «αναμένεται να στείλει στους Έλληνες συντρόφους μήνυμα συμπόρευσης ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό και τον ιμπεριαλισμό»..

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !   .(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency