Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 05:56:50 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ο Μιχαλολιάκος «έσφαξε» Φουντούλη και Επιτήδειο για χάρη του Λαγού.

Ο Μιχαλολιάκος «έσφαξε» Φουντούλη και Επιτήδειο για χάρη του Λαγού.

MIXALOLIAKOS.5Η απουσία των ευρωβουλευτών Φουντούλη και Επιτήδειου από την παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές είχε ήδη προκαλέσει συζητήσεις. Τελικά, επρόκειτο για το προανάκρουσμα της ανακοίνωσης του Μιχαλολιάκου ότι οι δύο εν ενεργεία ευρωβουλευτές κόβονται από το ψηφοδέλτιο της ναζιστικής οργάνωσης.

...Ο Μιχαλολιάκος προσπάθησε να δικαιολογήσει το "κόψιμο" μιλώντας για την ανάγκη "ανανέωσης" αφού "η θητεία είναι πενταετής και πρέπει να υπάρχει αλλαγή". Πρόκειται ωστόσο για αστείο πρόσχημα τη στιγμή που σε όλες τις υπόλοιπες εκλογικές αναμετρήσεις η Χρυσή Αυγή κατεβάζει τους ίδιους υποψηφίους όπως και το 2014: Κασιδιάρη για δήμαρχο Αθήνας, Παναγιώταρο για περιφερειάρχη Αττικής, Ματθαιόπουλο για δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Χρυσομάλλη για περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κοκ. Το εντυπωσιακό είναι πως, λόγω εκλογής με σταυρό, η συνέχιση ή όχι της θητείας του πατέρα του δολοφονημένου Φουντούλη και του στρατηγού Επιτηδειου θα μπορούσε να τεθεί στην κρίση των ψηφοφόρων, σε αντίθεση με τις υποψηφιότητες Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, κλπ που θα εκλεγούν όχι με προσωπικούς σταυρούς αλλά ως επικεφαλής...

...Θυμίζουμε ότι ο ήδη ανεξαρτητοποιηθείς ευρωβουλευτής Συναδινός είχε δηλώσει ότι η εκλογή των τριών ως ευρωβουλευτών το 2014 είχε γίνει αφορμή σφοδρής επίθεσης του προφυλακισμένου Μιχαλολιάκου στον ελεύθερο τότε Κασιδιάρη.

...Ο Μιχαλολιάκος είχε απαντήσει στις αιτιάσεις Συναδινού με οξύτατες εκφράσεις:

Άγνωστό παραμένει αν το κόψιμο των δύο ευρωβουλευτών σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπό εξέλιξη δίκη: ο Φουντούλης έχει ήδη κληθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου Αρβανίτη αλλά δεν έχει ακόμα προσέλθει, ο Επιτήδειος εκκρεμεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μιχαλολιάκου, ενώ ο Συναδινός δεν προσήλθε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου Ζησιμόπουλου, με την υπεράσπισή του να δηλώνει παραίτηση από την εξέταση του συγκεκριμένου μάρτυρα.

Πάντως ως υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή ανακοινώθηκαν οι: Γιάννης Λαγός, Αθανάσιος Κωνσταντίνου και (ο απαραίτητος υποστράτηγος) Βασίλειος Παπαθανασίου. Το ψηφοδέλτιο είναι, κατά δήλωση, του Λαγού: "από Χρυσαυγίτες για Χρυσαυγίτες"  (Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency