Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 04:02:02 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για τα θαλασσοδάνεια.

Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για τα θαλασσοδάνεια.

SYRIZA.SALONIKA«...Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρουν απόφαση στη ΝΔ, ότι η καραμέλα της "σκευωρίας" έχει κουράσει» απαντά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση της ΝΔ. Προηγουμένως, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για «δήθεν σκάνδαλα» που κατασκευάζει η Κουμουνδούρου, επιχείρησε να απαντήσει στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των διώξεων που ασκήθηκαν σχετικά με τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

...Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«...Ο αρχηγός του κόμματος των offshore, της Novartis, του Κήρυκα Χανίων, και των ατελείωτων σκανδάλων, κάνει αυτό που έχει μάθει. Όποτε φτάνει η ώρα του λογαριασμού, πετάει τη μπάλα στην εξέδρα και ανακαλύπτει συνωμοσίες και σκευωρίες.

Στους Έλληνες πολίτες αξίζουν σοβαρές απαντήσεις, για τα εκατοντάδες εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα, καθώς και για το πώς και πότε θα αποπληρωθούν.

Να είναι σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός, που πλήρωσε ακριβά τα μνημόνιά τους και τα δανεικά τους, δεν έχει ξεχάσει τα έργα και τις μέρες τους. Οι εποχές που έβαζαν στο αρχείο τις σκοτεινές υποθέσεις τους, με μια τροπολογία, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί».
Οι προηγούμενες ανακοινώσεις των δύο κομμάτων
Νωρίτερα η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ανέφερε:

«Μετά το θαλασσοδάνειο του συνεργάτη του κ. Στουρνάρα, στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κατηγορούνται μαζί με τραπεζικούς για θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων. Δεν τους προλαβαίνουμε με τα δανεικά και αγύριστα...

Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αντί να αγχώνεται για τις δημοσκοπήσεις, μήπως και ξαναπιάσουν την κουτάλα με το ΠΑΣΟΚ, ας ζητήσει έστω μία συγγνώμη. Και μετά να εξηγήσει πώς και πότε θα επιστρέψει τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών

Σχόλια:

Powered by Web Agency