Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 04:02:43 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ραλλία Χρηστίδου: Είναι χρέος και καθήκον να βγαίνεις μπροστά...

Ραλλία Χρηστίδου: Είναι χρέος και καθήκον να βγαίνεις μπροστά...

XRHSTIDOY.RALΓια την υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον 105,5 Στο Κόκκινο η γνωστή τραγουδοποιός Ραλλία Χρηστίδου η οποία αναφέρθηκε στην πολιτική της συνέπεια, καθώς ήταν και υποψήφια σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος στις εθνικές εκλογές του 2015.

Η κα Χρηστίδου εξήγησε στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη και τον Βαγγέλη Καραγεώργο ότι ήταν πολύ τιμητική για εκείνη η πρόταση του γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη την οποία και αποδέχτηκε καθώς είναι και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μίλησε για το χρέος και το καθήκον να βγαίνεις μπροστά, αναφέρθηκε στη «συνειδητή και ενήλικη επιλογή» της, και πως συνεχίζει να την απασχολεί η «μεγάλη εικόνα παρά η μικρή».

Η κα Χρηστίδου μίλησε για την ειλικρινή σχέση με το κοινό της και εξήγησε: «Το τελευταίο πράγμα που θα με ενδιέφερε είναι τι θα νομίζει το κοινό στο οποίο απευθύνομαι. Άλλωστε το κοινό το οποίο με παρακολουθεί 15 χρόνια που είμαι στην δουλειά με την όποια αξία, μικρή ή μεγάλη, την όποια αναγνωσιμότητα επίσης μικρή ή μεγάλη, αυτό το κοινό γνωρίζει πάρα πολύ καλά που ανήκω πολιτικά. Συνεπώς νομίζω περισσότερο θα τους ενοχλούσε αν άλλαζα δρόμο, ή αν ξαφνικά φαινόμουνα αντίθετη και ακολουθούσα μια διαφορετική πορεία παρά αυτό που κάνω τώρα, έχω αυτή την αίσθηση» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Για την κριτική που δέχεται εξαιτίας της πολιτικής επιλογής της εξήγησε ότι απέχει από τα social media, «δεν βλέπει και δεν ακούει».

Σχόλια:

Powered by Web Agency