Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 02:12:49 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Τέτοια ξεδιαντροπιά στη Ν.Δ : Δηλώνουν περήφανοι για τα ρουσφέτια στον ΟΑΣΘ .

Τέτοια ξεδιαντροπιά στη Ν.Δ : Δηλώνουν περήφανοι για τα ρουσφέτια στον ΟΑΣΘ .

MHTSOTAKH.KLEFTESΣτον απόηχο των αποκαλύψεων που δημοσιοποίησε ο ΟΑΣΘ για τα «ραβασάκια» που έστελναν τα στελέχη της ΝΔ στις προηγούμενες διοικήσεις του δήθεν ιδιωτικού Οργανισμού ο Θεόδωρος Καράογλουυπερασπίστηκε με ιδιαίτερο σθένος τη ρουσφετολογική πρακτική του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "αυτό γίνεται κατά κόρον στα πολιτικά γραφεία" λέγοντας μάλιστα πώς την περίοδο εκείνη ο ΟΑΣΘ ήταν μία ιδιωτική εταιρία.

«...Δεν αισθάνομαι ότι έκανα κάτι κακό. Είμαι περήφανος για τις ενέργειες που κάνω για να βοηθήσω όσους ανθρώπους έρχονται στο γραφείο μου και ψάχνουν για δουλειά και θα συνεχίσω να το κάνω, ξεκάθαρα» δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στο ράδιο Θεσσαλονίκη ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου.

....Ο Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος επί κυβερνήσεων ΝΔ ψήφιζε τροπολογίες και νομοσχέδια για επιχορηγήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στον δήθεν ιδιωτικό ΟΑΣΘ δηλώνει τώρα περήφανος επειδή βόλευε τους κομματικούς του φίλους στην πλάτη των Ελλήνων φορολογουμένων. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 1990 έως και το 2016 ο δήθεν ιδιωτικός ΟΑΣΘ εισέπραξε από το Δημόσιο πάνω από 2 δισ. ευρώ! Μήπως από τα ταμεία του κ. Καράογλου έβγαιναν τα χρήματα ή από τα τσέπες των μετόχων του «ιδιωτικού» ΟΑΣΘ οι οποίοι κάποιες χρονιές έπαιρναν απόδοση έως και 700% (!) για την «επένδυση» τους; Γιατί λοιπόν να μην είναι περήφανος ο κ. Καράογλου;

...Πάντως όλα τα προηγούμενα χρόνια κατά τα οποία είχε στηθεί ένα απίστευτο φαγοπότι στον ΟΑΣΘ ο βουλευτής της ΝΔ δεν «έβλεπε» τίποτα στραβό στον Οργανισμό. Ούτε για τις απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, ούτε για το διακίνηση μαύρου χρήματος μέσα από το ιδιότυπο «χρηματιστήριο» με τις μετοχές του ΟΑΣΘ ούτε για τα λεωφορεία που πουλούσαν ως σκραπ οι προηγούμενες διοικήσεις του Οργανισμού, ούτε για τα 29 εκατ. ευρώ που χρωστούσε η προηγούμενη διοίκηση καθώς δεν απέδιδε ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων.

....Ούτε μια επερώτηση για όλα αυτά ο κ. Καράογλου. Μετά την παρέμβαση της κυβέρνησης, η οποία έβαλε τέρμα σε αυτό το φαγοπότι 60 ετών που είχαν στήσει στις πλάτες του ελληνικού λαού ο κ. Καράογλου κάνει επερωτήσεις ακόμη κι αν... σκάσει ένα λάστιχο λεωφορείου!   (Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency