Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 04:56:40 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί πρώτος στις ευρωεκλογές..."

"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί πρώτος στις ευρωεκλογές..."

KOUVELIS«...Έχω τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-προοδευτική συμμαχία θα αναδειχθεί πρώτη πολιτική δύναμη στις ευρωεκλογές. Δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι καθοριστικό για το τι θα συμβεί στις εθνικές εκλογές του φθινοπώρου» ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης.

"...Είναι αναγκαία η συμπόρευση και η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων. Η σοσιαλδημοκρατία άφησε τεράστιο έδαφος στη νεοφιλελεύθερη πολιτική. Ο προοδευτικός πόλος συγκροτείται στο κοινωνικό πεδίο ανεξάρτητα από τη στάση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ. Η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει συντηρητική δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ. Η άρνηση διαλόγου βρίσκεται σε αναντιστοιχία με όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη.

Δεν θα πρέπει να αισθάνεται η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τη συγκρότηση προοδευτικού πόλου ως απειλή για την αυτονομία του δικού τους κόμματος. Η κα Κουντουρά λχ δεν είναι αριστερή, αλλά επιλέγει μια προοδευτική πολιτική. Θα ήθελα τον κ. Θεοχαρόπουλο κοντά μας. Οταν μιλάμε για ΣΥΡΙΖΑ-προοδευτική συμμαχία σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ένα ενιαίο κόμμα. Αν εξασφαλιστούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τότε γιατί όχι να μη μιλήσουμε για ένα συνασπισμό κομμάτων;" επισήμανε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό News247...(Β.Κ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency