Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 09:41:59 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Νέο χαστούκι Θεοχαρόπουλου στη Φώφη : Ναι στον διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Νέο χαστούκι Θεοχαρόπουλου στη Φώφη : Ναι στον διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ...

THEOXAROPOYLOS.ΘΑΝΑΣΗΣΘετικά βλέπει τον διάλογο του ΣΥΡΙΖΑ με τις προοδευτικές δυνάμεις ο βουλευτής Επικρατείας και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος:

"Η ΔΗΜΑΡ προετοιμάζεται για αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές. Προσπαθούμε να ανασυγκροτήσουμε το χώρο της ανανεωτικής αριστεράς, βρισκόμαστε πάντα σε συνεννόηση με τους Μεταρρυθμιστες του Σπ. Λυκούδη. Δεν είμαστε περιχαρακωμένοι, συζητάμε με όλες τις δυνάμεις του ευρύτερου προοδευτικού χώρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβάνεται σ αυτό το χώρο χάρη στην ψήφο των πολιτών" δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News24/7.

...Όπως είπε, "ο διάλογος πρέπει να γίνεται προγραμματικά και όχι στη βάση συνεννόησης προσώπων. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει μια στροφή προς τον προοδευτικό χώρο αυτό είναι θετική εξέλιξη. Αυτός ο διάλογος αφορά όλες τις δυνάμεις από το κέντρο μέχρι τη ριζοσπαστική αριστερά και την οικολογία.. Η ΝΔ αγκάλιασε τον εθνικολαϊκισμό. Πολύς κόσμος που στήριξε τον Κ. Μητσοτάκη για την ηγεσία απογοητεύτηκε από τη δεξιά στροφή"

...Μιλώντας για την επίσκεψή του στα Σκόπια σημείωσε: «....Ο Ζ. Ζάεφ κοιτάζει προς το μέλλον και όχι προς το παρελθόν. Είναι προσηλωμένος στην ειρηνική συνύπαρξη και απέναντι σε κάθε εθνικισμό. Σε σχέση με το erga omnes είναι αποφασισμένος να το προχωρήσει. Έφυγα από τη συνάντηση με το συμπέρασμα ότι ο κ. Ζάεφ είναι προσηλωμένος στην προσπάθεια επίλυσης όλων των προβλημάτων και εφαρμογής της συμφωνίας των Πρεσπών. Η ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών είναι μια επιλογή μας που δικαιώνεται παρόλο που προκάλεσε την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency