Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 01:33:12 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Καλογήρου: Ο Αραβαντινός θα λογοδοτήσει για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του.

Καλογήρου: Ο Αραβαντινός θα λογοδοτήσει για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του.

kalogiroyΟ υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου σε δήλωσή του καλύπτει με την πλήρη εμπιστοσύνη του τον γενικό γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη», όπως και άλλα στελέχη του υπουργείου που επιβλέπουν τους χώρους των φυλακών, ενώ θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη και θα ζητήσει να ασκηθεί ποινική κατά του σωφρονιστικού υπαλλήλου Αντώνη Αραβαντινού για τις χθεσινές δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ σχετικά με το περιστατικό στο ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού.

....Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Καλογήρου δήλωσε ότι «Οι ύβρεις, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες που διατύπωσε απόψε σωφρονιστικός υπάλληλος δεν αφορούν τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στις φυλακές, αλλά χαρακτηρίζουν τον ομιλούντα. Γι' αυτό θα κληθεί άμεσα να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και των πειθαρχικών οργάνων».

Παράλληλα, ο Μιχάλης Καλογήρου δήλωσε: «Καλύπτω με την πλήρη εμπιστοσύνη μου τον γενικό γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη, ο οποίος υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική στο δύσκολο πεδίο του σωφρονιστικού συστήματος.

Με την ίδια εμπιστοσύνη καλύπτω τα βαλλόμενα στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης κ.κ. Σταύρο Μαντακιοζίδη, προϊστάμενο του Σώματος Επιθεώρησης και Παύλο Δουλάμη, διευθυντή επιχειρησιακής επάρκειας».

Και κατέληξε ο υπουργός Δικαιοσύνης: «Η κοινή προσπάθεια για τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος με όρους κράτους δικαίου συνεχίζεται».

....Οι ακρότητες Αραβαντινού μέσω ΣΚΑΪ

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Αντ. Αραβαντινού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δέχονται απειλές, κατήγγειλε ότι δεν υπάρχει έλεγχος πουθενά και έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο κ. Φυτράκης έχει δώσει εντολή να τον σκοτώσουν...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency