Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 07:48:52 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Χυδαία επίθεση Μαρινάκη για το ρεπορτάζ του Documento.

Χυδαία επίθεση Μαρινάκη για το ρεπορτάζ του Documento.

MARIN.KYRIAKOSΓια «εγκληματικές μεθοδεύσεις» κάνει λόγο ο Β. Μαρινάκης σε υβριστική δήλωσή του στη σελίδα του Ολυμπιακού, αναφερόμενος σε δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.

Το δημοσίευμα με τίτλο «La Casa De Vaggel: Η αυλή Μαρινάκη σε δικογραφίες για εγκληματικές ενέργειες» αναφέρεται σε εγκληματικές υποθέσεις στις οποίες, βάσει δικογραφιών, φέρονται να εμπλέκονται πρόσωπα που σχετίζονται με τον επιχειρηματία αλλά και ο ίδιος, όπως η επίθεση κατά του διαιτητή Τζήλου, η καταγγελία για απαγωγή του δημοσιογράφου Πάρη Κουρτζίδηαπό το Χίλτον, η υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor1», τα στημένα ποδοσφαιρικά ματς, αλλά και η υπόθεση παραδικαστικού με επαφές με «δικούς μας» εισαγγελείς.

***Διέρρηξαν επιδεικτικά τα γραφεία του Documento :

«....Άγνωστοι, αλλά για γνωστούς λόγους, διέρρηξαν τα ξημερώματα τα γραφεία του Documento. Άνοιξαν επαγγελματικά τη βαριά πόρτα της εισόδου με κλειδαριές τύπου "τρίαινα" για να καταλήξουν απλώς να ...πιουν καφέ», αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας

...Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα του Documento:

Οι εισβολείς περιορίστηκαν να βανδαλίσουν τον αυτόματο πωλητή καφέ για να πάρουν (όπως ήθελαν να δείξουν) κέρματα. Στο διπλανό γραφείο υπήρχε ωστόσο χρηματικό ποσό που άφησαν άθικτο.

Η διάρρηξη γίνεται μια μέρα μετά από σφοδρή επίθεση στο Documento από γνωστό επιχειρηματία για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας, ενώ είχαν προηγηθεί απειλές στα social media εναντίον των δημοσιογράφων.

Ξέρουμε πως όλοι θα δηλώσουν αθώοι και μη σχετιζόμενοι, όπως ξέρουμε επίσης πως πρόκειται για μια προσπάθεια να πάρουμε το μήνυμα. Αυτοί που τόσο επαγγελματικά διέρρηξαν τα γραφεία για να ξαφρίσουν τελικώς πενηνταράκια απλώς δημιούργησαν αντικείμενο διάρρηξης για το αστυνομικό δελτίο.

Στην πραγματικότητα δήλωσαν πως είναι εκεί, μπαινοβγαίνουν ότι ώρα θέλουν και «μας έχουν». Η επιδεικτική δήλωση δύναμης , το λοστάρι της διάρρηξης και οι χειριστές του δεν μας φοβίζουν. Ξέρουμε πως είναι ικανοί με τον ίδιο λοστό να ανέβουν στο τρίκυκλο του παρακράτους και να περιμένουν στη γωνία αλλά και πάλι δεν φοβόμαστε. Αυτοί ωστόσο έχουν κάθε λόγο να φοβούνται..

(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency