Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 06:42:17 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ενα γελοίο " υποκείμενο" της Φώφης.

Ενα γελοίο " υποκείμενο" της Φώφης.

GENNHMATA.KOYLHSΜικροπολιτική χρέωσε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης στον εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Π. Χρηστίδη που επιδόθηκε σε ένα ανατριχιαστικό προσκλητήριο νεκρών χθες στην ΕΡΤ1 βάζοντας μαζί, τους νεκρούς της γρίπης, την εθνική τραγωδία στο Μάτι, τους νεκρούς στη Μόρια, τα μαγκάλια, την Ηλεία... κ.α.

...Και πάνω στο ρητορικό κρεσέντο ο κ. Χρηστίδης επιχείρησε να φορτώσει τους νεκρούς και των πυρκαγιών της Ηλείας. Καλώντας τον κ. Ζαχαριάδη να απολογηθεί ακόμα και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Καραμανλή λέγοντας ότι οι ίδιοι ανίκανοι ήταν και τότε!

...Έμπρακτα η κ. Δούρου ζητάει συγγνώμη με τα έργα στην Μάνδρα που ολοκληρώνονται και παραδίδονται τον Ιούλιο του 2019. Τι θέλετε να αυτομαστιγωθούμε; Απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης λέγοντας στον συνομιλητή του ότι αυτό που κάνει είναι «κυνικό και απάνθρωπο».

«...Συνέλθετε λέτε για 100 που έφυγαν φέτος, 65 που έφυγαν πριν από 12 χρόνια και στην ίδια παράγραφο μπλέκετε τον Αντώναρο και τον Μπούλμαν. Τι σχέση έχουν όλα αυτά;» του είπε ο κ. Ζαχαριάδης...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency