Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 09:19:56 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη ο Κούλης...

Ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη ο Κούλης...

M.HTSOT.MOYRH«...Μετά από αφωνία 2 εβδομάδων, ο Κυρ. Μητσοτάκης, ζητά την ΑΝΑΣΤΟΛΗ και όχι την ΑΠΟΠΟΜΠΗ του ακροδεξιού Όρμπαν από το ΕΛΚ» σχολιάζει μέσω twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης και επισημαίνει την ταύτιση που επιχειρεί ο αρχηγός της Ν.Δ. μεταξύ Όρμπαν και Τσίπρα.

...Συγκεκριμένα,

...Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης σχολιάζει:
"...

«Μετά από αφωνία 2 εβδομάδων, ο Κυρ. Μητσοτάκης, ζητά την ΑΝΑΣΤΟΛΗ και όχι την ΑΠΟΠΟΜΠΗ του ακροδεξιού Όρμπαν από το ΕΛΚ» σχολιάζει μέσω twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης και επισημαίνει την ταύτιση που επιχειρεί ο αρχηγός της Ν.Δ. μεταξύ Όρμπαν και Τσίπρα.

....Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή που απέστειλε προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Joseph Daul, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ζητεί να κινηθούν οι εσωτερικές διαδικασίες, ώστε να ανασταλεί η συμμετοχή του Fidesz στο ΕΛΚ.

....Ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι η παράκαμψη θεμελιωδών συνταγματικών αρχών, οι παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, αλλά και η προσπάθεια ελέγχου των ΜΜΕ είναι πρακτικές που δεν εφαρμόζονται μόνο από την κυβέρνηση Όρμπαν. «Αυτές είναι πρακτικές που εφαρμόζονται σε όλες τις λαϊκιστικές κυβερνήσεις, ανεξάρτητα από την ιδεολογική προέλευσή τους. Και βέβαια εφαρμόζονται και στην πατρίδα μου την Ελλάδα, όπου η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει συστηματικά τους δημοκρατικούς θεσμούς και το κράτος δικαίου». Τονίζει, δε, πως «όταν επιδεικνύει τέτοια συμπεριφορά ένα κόμμα το οποίο ανήκει στη δική μας πολιτική οικογένεια, δεν μπορούμε να προσποιούμαστε πως δεν βλέπουμε».

***Γ. Ραγκούσης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα αποφύγει να γίνει ... ένα σύντομο πανευρωπαϊκό πολιτικό ανέκδοτο

Ο πρώην υπουργός σχολίασε σχετικά:

"...Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μ´αυτά και μ´αυτά» δεν θα αποφύγει να γίνει ... ένα σύντομο πανευρωπαϊκό πολιτικό ανέκδοτο...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency