Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 09:28:17 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ο ηθικός ξεπεσμός του Μητσοτάκη...

Ο ηθικός ξεπεσμός του Μητσοτάκη...

M.HTSOT.MOYRHΑπό τη «σκευωρία» του γραμματέα της ΝΔ Αυγενάκη , περάσαμε στο non paper της Πειραιώς περί «πολιτικού κανιβαλισμού» για να καταλήξουμε στην «αυστηρά προσωπική υπόθεση» . Ο λόγος για την αντίδραση της ηγεσίας Μητσοτάκη στην καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για υπόθεση παιδεραστίας. Επιμένουν να αναφέρονται στα παραπάνω αντί να τον καταδικάσουν απερίφραστα, ξεχνώντας ότι η ίδιοι έδωσαν πολιτική χροιά στην υπόθεση μέσα από την ένορκη στήριξη του Γεωργιάδη σε όλη την διάρκεια της δίκης. Και συνεχίζουν να τον καλύπτουν και μετά την καταδίκη του για το ειδεχθές έγκλημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων επί πληρωμή. Μιλάμε για την επιτομή του ηθικού ξεπεσμού. Αλλά και τα άλλα κόμματα που κάνουν τα πάντα να ρίξουν την κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα βάζουν και μία ...πλάτη στον Κυριάκο. Αχνα δεν έβγαλαν για το ειδεχθές αυτό έγκλημα.

....Όμως η απίστευτη στάση της ηγεσίας Μητσοτάκη είναι η μία μόνο πλευρά της σοβαρής αυτής υπόθεσης . Η άλλη αφορά την εκκωφαντική σιωπή που επέδειξαν για το θέμα τα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η εντολή από την Πειραιώς ήταν σαφής . Θάψτε το θέμα. Ετσι λοιπόν εφημερίδες, κανάλια , ραδιόφωνα , ιστολόγια που καθημερινά στηρίζουν μετά πάθους τον Μητσοτάκη, αλλά και που παρουσιάζουν ποινικές υποθέσεις πολύ μικρότερης σημασίας, έθαψαν το ζήτημα της παιδεραστίας. Πραγματική επίδειξη αμερόληπτης δημοσιογραφίας. Κατά τα άλλα τους ενόχλησε το τσιγάρο του Πολάκη και το πώς ο αναπλ. Υπουργός υγείας εκφράζεται. Είπαμε . Κατευθείαν από το γραφείο τύπου της ΝΔ παίρνουν την «γραμμή».

....Στην εν λόγω υπόθεση εμπλέκεται όμως και μία τρίτη πλευρά. Η δικαιοσύνη και το πώς αυτή λειτουργεί. Πρόσφατα μία καθαρίστρια από τον Βόλο καταδικάστηκε για παραποίηση του απολυτηρίου του Δημοτικού, σε 15 χρόνια κάθειρξη πρωτοδίκως και 10 χρόνια κάθειρξη στο εφετείο. Χωρίς αναστολή. Ο Ν. Γεωργιάδης για το ειδεχθές έγκλημα της κατ' εξακολούθηση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων επί πληρωμή καταδικάστηκε σε 28 μήνες με αναστολή.

...Δύο μέτρα δύο σταθμά. Ο αδύναμος από την μια, και ο έχων προσβάσεις και μάλιστα στον Κυριάκο από την άλλη. Τα λάθη της δικαιοσύνης μπορεί η ίδια να τα διορθώσει. Τον ηθικό όμως ξεπεσμό της ηγεσίας Μητσοτάκη μόνο ο λαός μπορεί να τον τιμωρήσει...(Μάκης Κοψίδης)

Σχόλια:

Powered by Web Agency