Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 10:12:44 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Κεραυνοί Φάμελου κατά Α. Ψυχάρη.

Κεραυνοί Φάμελου κατά Α. Ψυχάρη.

FAMΕΛΟΣΟ αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος καταγγέλλει τον Ανδρέα Ψυχάρη για λασπολογία και δηλώνει ότι θα απαιτήσει να αποκαταστήσει την αλήθεια για τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ, στην πρωινή εκπομπή "Ακραίως"

....Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος αναφέρει σε αναρτησή του:

Λόγω της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχα, άργησα να πληροφορηθώ για τη λασπολογία του υιού Ψυχάρη εναντίον μου. Στην πάντα φιλόξενη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή "Ακραίως", παρουσία των Χατζή – Καμπουράκη, ο Ανδρέας Ψυχάρης, αδελφός του "γνωστού δανειολήπτη" των 15.000.000 ευρώ με «αέρα», όπως ο ίδιος είχε δηλώσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση των δανείων κομμάτων και ΜΜΕ, τόλμησε να αναφερθεί - μεταξύ άλλων - στο στεγαστικό μου δάνειο και σε υποτιθέμενη έλλειψη εγγυήσεων εκ μέρους μου.

Το εν λόγω στεγαστικό δάνειο έλαβα το 2006 και αφορά στην οικογενειακή μου πρώτη κατοικία, που αποτελεί και την εγγύηση του δανείου μου. Ήταν ύψους 200.000 ευρώ και 20ετους διάρκειας και φυσικά είναι απολύτως ενήμερο και αποπληρωνεται κανονικά, χωρίς καμία αλλαγή των αρχικών όρων της σύμβασης.
Το 2006, ως κοινός θνητός, εννοείται πως δεν έλαβα κανένα δάνειο «με αέρα». Συνεπώς, δεν κινδυνεύω με κατάσχεση του ακινήτου μου, όπως ο ίδιος ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης δήλωσε στην ίδια εκπομπή ότι συμβαίνει με τα ακίνητα για τα δάνεια (του αδερφού του) Ψυχάρη.
Είναι προφανές για εμένα ότι σε συνεργασία με τους νομικούς μου συμβούλους θα προβώ αύριο στις προβλεπόμενες ενέργειες κατά του κ. Ανδρέα Ψυχάρη και θα απαιτήσω να αποκαταστήσει την αλήθεια.
ΥΓ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την τήρηση της δεοντολογίας τους δύο έγκριτους παρουσιαστές της εκπομπής που (δεν) φρόντισαν να ρωτήσουν εάν υπάρχουν στοιχεία για τη λάσπη που εκτοξεύτηκε εναντίον μου.  (Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency