Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 07:22:35 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Εξοργιστική ασέλγεια Μητσοτάκη σε βάρος της λογικής.

Εξοργιστική ασέλγεια Μητσοτάκη σε βάρος της λογικής.

GEORGIADHS.NIKΠολιτικά εξοργιστικό ότι η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζουν να καλύπτουν τον παιδόφιλο σύμβουλο  Νίκο Γεωργιάδη...Μετά την καταδίκη του πρώην βουλευτή και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη, για κατ' εξακολούθηση ασέλγεια κατά ανηλίκων έναντι αμοιβής, η επίσημη στάση της ΝΔ, των στελεχών της αλλά και των εν γένει δεξιών πολιτευτών και των φιλικών της ΜΜΕ, είναι αποκαλυπτική για την πολιτική, ηθική και αξιακή κατάπτωση.

Πολιτικά, όχι μόνο δεν υπήρξε η άμεση αυτονόητη καταδίκη και απόσταση από τις πράξεις του Νίκου Γεωργιάδη, αλλά τέθηκε σε εφαρμογή επιχείρηση «ξεπλύματος». Η δε στάση των ΜΜΕ που εξαφάνισαν την είδηση γεννά ζήτημα για την ενημέρωση και εν τέλει την ίδια τη Δημοκρατία. Oι ίδιοι οι δημοσιογράφοι ας αναλογιστούν τον κίνδυνο και ας αναμετρηθούν με τη δεοντολογική κατάρρευση.

***Σχετικά άρθρα επιγραμματικά :

 

Ρ. Σβίγκου: Εξοργιστική η κάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ν. Γεωργιάδη

Προκλητική κάλυψη στον Ν. Γεωργιάδη από τη Ν.Δ.

Ομολογία Καρίπογλου: Ο χώρος ήξερε για τον Νίκο Γεωργιάδη

Γ. Βλάχος για Ν. Γεωργιάδη: «O καθένας μας θα μπορούσε να μπλέξει» (βίντεο)

Ευ. Αντώναρος: Μια υπόθεση παιδεραστίας, δεν είναι ποτέ προσωπική υπόθεση...

Τα 5 ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη :

Όπως τονίζει η Κουμουνδούρου, ο κ. Μητσοτάκης «αφού πρώτα στήριξε τον κ. Γεωργιάδη με όλες του τις δυνάμεις, μετά την κοινωνική κατακραυγή, προσπαθεί να υποβαθμίσει την καταδίκη του για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων επί πληρωμή, κάνοντας λόγο για "προσωπική υπόθεση"»  (Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency