Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 10:28:26 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Και τι δεν κάνουν για να κρύψουν την καταδίκη του παιδόφιλου Γεωργιάδη.

Και τι δεν κάνουν για να κρύψουν την καταδίκη του παιδόφιλου Γεωργιάδη.

DimokratiaΣτην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, οι γαλάζιοι δημοσιογράφοι ενώ παρουσίασαν όλες τις εφημερίδες της 27ης Φεβρουαρίου 2019, όταν έφτασαν στη «Δημοκρατία», το πρωτοσέλιδό της είχε αντικατασταθεί με το αντίστοιχο του... 2016. Και ειχαν, βεβαίως, τους λόγους τους...Όπως γράφει το Αλ Τσαντίρι:

Την προσήλωσή τους στην τέχνη της «κοπτοραπτικής» και της «μονταζιέρας» – ειδικά όταν αυτή «βολεύει» τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη – επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά οι «μετρ» του είδους που στεγάζονται στο κανάλι του Φαλήρου.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την παρουσίαση των χθεσινών πρωτοσέλιδων των εφημερίδων στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου.

Συγκεκριμένα, ενώ παρουσίασαν όλες τις εφημερίδες της 27ης Φεβρουαρίου 2019, όταν έφτασαν στη «Δημοκρατία», το πρωτοσέλιδό της είχε αντικατασταθεί με το αντίστοιχο του... 2016.

Κατά «σατανική σύμπτωση», το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας» άφηνε αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη, καλώντας τον πρόεδρο της ΝΔ να «διώξει τους φαύλους»...

Ο, τι συμφέρεει τα αφεντικά της διαπλοκής...

Σχόλια:

Powered by Web Agency