Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 01:34:10 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Εξοργιστική η κάλυψη του Μητσοτάκη στον παιδόφιλο Ν. Γεωργιάδη.

Εξοργιστική η κάλυψη του Μητσοτάκη στον παιδόφιλο Ν. Γεωργιάδη.

SBIGKOY.2Εξοργιστική χαρακτηρίζει την κάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Νίκο Γεωργιάδη, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, τονίζοντας ότι η ΝΔ πολιτικοποίησε την ειδεχθή πράξη του.

....Σε παρέμβασή της στην τηλεόραση OPEN, η κ. Σβίγκου αναφέρει ότι ο Κ. Μητσοτάκης «επέλεξε, προκλητικά θα έλεγα, να καλύψει τον στενό του συνεργάτη τον κ. Νίκο Γεωργιάδη». «Ειδικά όταν έχεις στο στενό σου περιβάλλον κάποιον ο οποίος κατηγορείται και στη συνέχεια πρωτόδικα καταδικάζεται για μια τόσο ειδεχθή πράξη, θα πρέπει να πάρεις δυο και τρεις φορές αποστάσεις» σημειώνει, προσθέτοντας ότι «αντί γι΄ αυτό, πρώτα η ΝΔ δια στόματος του κ. Αυγενάκη μίλησε για "σκευωρία". Στη συνέχεια η ΝΔ έβγαλε διαρροή μιλώντας για "πολιτικό κανιβαλισμό". Και μόλις χθες το βράδυ έβγαλε μια ανακοίνωση που προσπαθεί έστω να πάρει κάποιες τυπικές αποστάσεις».

....Η Ρ. Σβίγκου υπογραμμίζει ότι αυτό είναι «πολιτικά εξοργιστικό και πραγματικά απορώ για ποιο λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να καλύπτει τον κ. Νίκο Γεωργιάδη» εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «η πλειοψηφία των στελεχών της ΝΔ και βέβαια οι ψηφοφόροι της διαφωνούν και οι ίδιοι μ' αυτή την απροκάλυπτη στήριξη».

...Συνεχίζοντας αναφέρει ότι «ο ίδιος ο κ. Νίκος Γεωργιάδης στην κατάθεσή του, σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα τα οποία δεν έχουν διαψευστεί, λέει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης του ζήτησε να μείνει πίσω δυο-τρεις μήνες και στη συνέχεια του υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει στο πλευρό του».

«...Θεωρώ ότι μια τέτοια κατάθεση δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει λέγοντας ότι «το τεκμήριο αθωότητας ισχύει για όλους τους κατηγορούμενους, ταυτόχρονα όμως είναι η ίδια η ΝΔ αυτή που πολιτικοποίησε αυτή την ειδεχθή πράξη, μη κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας από τον κατηγορούμενο ο οποίος στη συνέχεια καταδικάστηκε πρωτόδικα»..(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency