Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 09:21:01 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Γιατί τρισάθλιε καλύπτεις τους παιδεραστές συμβούλους σου ;

Γιατί τρισάθλιε καλύπτεις τους παιδεραστές συμβούλους σου ;

M.HTSOT.MOYRHΗ Μολδαβή δικηγόρος Νατάλια Μπαϊράμ, είχε έρθει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2016 και είχε καταθέσει στις ελληνικές αρχές για το κύκλωμα παιδεραστίας.

Η δικηγόρος εκπροσωπούσε κυρίως παιδιά, θύματα διακίνησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης και είχε δώσει (29/01/2016) συνέντευξη στο δίκτυο Hellasnet και συγκεκριμένα στην εκπομπή Live με τον Κώστα Αργυρό.

Όπως είχε πει, ταυτοποιήθηκαν ως θύματα τρία αγόρια, ηλικίας 16 έως 17, από φτωχές οικογένειες. Ανέφερε ότι ο Νίκος Γεωργιάδης «συνελήφθη από την αστυνομία και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να αναγνωριστεί από ένα εκ των θυμάτων το οποίο και τον αναγνώρισε. Δεν αναγνωρίστηκε μόνο ως ύποπτος αλλά ταυτοποιήθηκε κιόλας».

Συνεχίζοντας, η δικηγόρος ανέφερε ότι το παιδί «είπε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από το πρόσωπο που στεκόταν μπροστά του κατά τη διάρκεια της αναγνώρισης». Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι ο Ν. Γεωργιάδης είχε διπλωματική ασυλία και δεν οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

«Το Νοέμβριο του 2010 όταν ο εισαγγελέας έλαβε επίσημα επιστολή από τον υπουργό Εξωτερικών της Μολδαβίας που τον ενημέρωνε ότι αυτός ο υπήκοος είναι διπλωμάτης, αποφάσισε να κλείσει την υπόθεση. Το 2011 – 2012 ο γενικός εισαγγελέας με δική του πρωτοβουλία ακύρωσε την απόφαση να κλείσει η υπόθεση και την άνοιξε ξανά. Δε ξέρω πώς αλλά ο κ. Γεωργιάδης ενημερώθηκε για αυτήν την απόφαση ήλθε στη Μολδαβία και προσέλαβε έναν Μολδαβό δικηγόρο, ο οποίος πήγε στο δικαστήριο, γιατί αυυό προβλέπει η διαδικασία και ζήτησε να ακυρωθεί η απόφαση του γενικού εισαγγελέα, ισχυριζόμενος ότι ο κ. Γεωργιάδης τότε ήταν διπλωμάτης και τον προστάτευε η Συνθήκη της Βιέννης».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο πρώην βουλευτής και γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ Ν. Γεωργιάδης με αφορμή την καταδίκη του έκανε λόγο για δικαστική πλάνη.

Σχόλια:

Powered by Web Agency