Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 09:23:07 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Συμφωνία των Πρεσπών : ΚΙΝΑΛ και ΝΔ ουρά των νεοναζί...

Συμφωνία των Πρεσπών : ΚΙΝΑΛ και ΝΔ ουρά των νεοναζί...

FAMΕΛΟΣΗ Συμφωνία των Πρεσπών κλείνει οριστικά το ζήτημα οποιασδήποτε συζήτησης περί δήθεν μειονοτήτων και από τις δυο χώρες και είναι προφανές ότι το δημοσίευμα του BBC δεν έχει καμία βάση, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι και καμία χώρα δεν αναμιγνύεται στις υποθέσεις της γειτονικής, σημείωσε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

....Με μικροκομματικά και αισχρά προπαγανδιστικό τρόπο διαχειρίζεται η ΝΔ και το ΚΙΝ.ΑΛ το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, πρόσθεσε. Ο κ. Μητσοτάκης έχει κάνει μεγάλες πολιτικές γκάφες για αυτό το θέμα, μιλώντας για αποσχιστικές τάσεις στη Βόρεια Ελλάδα και Καταλανοποίησή της. Πρώτα λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστούν το εθνικό συμφέρον και μετά να κάνουν κριτική, βλέπετε πόσο έχουν ξεπέσει πολιτικά, πρόσθεσε.

....Ερωτηθείς για την κίνηση της Κεντροαριστεράς «Γέφυρα» ο υπουργός επεσήμανε ότι δεν είναι ένα εγχείρημα το οποίο είναι δικό μας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά -όπως είπε- υποστηρίζουμε την διατύπωση προοδευτικού και δημοκρατικού λόγου στην Ελλάδα και χρειάζεται συνεργασία των προοδευτικών, οικολογικών και αριστερών δυνάμεων.

.....Αναφερόμενος στις πολεοδομικές αυθαιρεσίες που κρύβουν την Ακρόπολη ο κ. Φάμελλος είπε ότι υπάρχει τοποθέτηση του κ. Σταθάκη του αρμόδιου υπουργού, ώστε να προφυλαχθεί το ιστορικό και αρχαιολογικό κεφάλαιο της χώρας μας.

Σχόλια:

Powered by Web Agency