Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 02:00:51 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Αποκάλυψη : Ένας από τους κατηγόρους Πολάκη έχει πάρει για πρώτη κατοικία δάνειο 1,8 εκ. ευρώ και δεν τα πλήρωσε..

Αποκάλυψη : Ένας από τους κατηγόρους Πολάκη έχει πάρει για πρώτη κατοικία δάνειο 1,8 εκ. ευρώ και δεν τα πλήρωσε..

MHTSOTAKH.KLEFTES«Δεν γνωρίζω τον κύριο Πολάκη, δεν τον έχω συναντήσει ποτέ και δεν με ενδιαφέρει το ύφος του ανθρώπου, όμως θα πήγαινα μάρτυρας υπέρ του στο δικαστήριο», τόνισε ο δημοσιογράφος Γ. Ντάσκας...

....Ο Γ. Ντάσκάς θεωρεί δίκαια όσα καταγγέλλει ο Π. Πολάκης σχετικά με τους περίεργους δανεισμούς πολλών πολιτικών και δημοσιογράφων, με αφορμή το δικό του δάνειο που βρέθηκε στην επικαιρότητα. «Ένας από τους κατήγορους του κου Πολάκη έχει πάρει δάνειο 1,8 εκατ ευρώ για πρώτη κατοικία κι έχει φτιάξει μεζονέτες και ρωτώ αν έχει επιστρέψει έστω το μισό ποσό του δανείου», πρόσθεσε, υπονοώντας πως δεν έχει γίνει καμία αποπληρωμή.

...Ο Γιάννης Ντάσκας έφερε έγγραφο στην εκπομπή, το οποίο, όπως είπε, αποτελεί απόδειξη για την κομπίνα με τα δάνεια και τις αήθεις τραπεζικές τακτικές, χωρίς να αποκαλύψει ονόματα. «Αυτή είναι μια δικαστική απόφαση με ονόματα, μια τράπεζα – κατά σύμπτωση αυτή που έχει δώσει εξακοσαριές, εφτακοσαριές δάνεια σε δημοσιογράφους – έχει καταδικαστεί για εξαπάτηση. 1,8 εκ ευρώ ήταν το δάνειο που δόθηκε σε μια επιχείρηση και εδώ βρίσκεται η καταδίκη της τράπεζας γιατί εξαπάτησε το δικαστήριο. Κι όμως δεν κουνιέται φύλλο. Αυτή η συγκεκριμένη τράπεζα έχει δώσει δάνεια μαμούθ και ας ψάξει κανείς να δει, τα επιστρέφουν αυτά τα δάνεια οι δημοσιογράφοι;», αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος.

«...Σε όλες τις χώρες οι πολιτικοί κάνουν σκάνδαλα, οι δημοσιογράφοι τα αποκαλύπτουν και οι πολιτικοί τα διαψεύδουν. Στην Ελλάδα έχουμε κάνει πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας. Οι πολιτικοί καταγγέλλουν σκάνδαλα κι οι δημοσιογράφοι τα διαψεύδουν. Οι δημοσιογράφοι έχουν άσχημες σχέσεις με τραπεζικά ιδρύματα κι επειδή γνωρίζουν τα εγκλήματα των τραπεζών, όχι μόνο δεν μιλάνε, αλλά όποιος πει καμιά κουβέντα, σπεύδουν εναντίον του», πρόσθεσε καταλήγοντας ο Γιάννης Ντάσκας, αφήνοντας άναυδους τους παρουσιαστές...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency