Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 08:34:01 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Εγκαταλείπουν άρον-άρον τη Φώφη και το Μητσοτακικό ΚΙΝΑΛ.

Εγκαταλείπουν άρον-άρον τη Φώφη και το Μητσοτακικό ΚΙΝΑΛ.

SAMARAS.BENIZELOSΟ γραμματέας μεταφορών και δικτύων του ΠΑΣΟΚ αλλά και αν. Γραμματέας Έρευνας τεχνολογίας και ψηφιακής οικονομίας του ΚΙΝΑΛ, ανακοινώντας την παραίτησή του με σχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρει ότι «,,,,Το εγχείρημα του ΚΙΝΑΛ απέτυχε γιατί ταυτίστηκε με τον δεξιό κατήφορο».

«...Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος προσπαθειών ,προσωπικών θυσιών και αγώνων, από τα φοιτητικά χρόνια με την παραίτηση μου από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ», αναφέρει ο Λ. Ρώσσης, ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει: «Όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπίσαμε ως ΠΑΣΟΚ αλλεπάλληλες πολιτικές προκλήσεις και ιδιαίτερα τα τελευταία δύσκολα 7 χρόνια με δύο εσωκομματικές αναμετρήσεις για την εκλογή ηγεσίας μέσα σε συνθήκες πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ανίερων συμμαχιών και παραφύσην συγκυβερνήσεων του ιστορικού μας ΧΩΡΟΥ με τη συντηρητική ΔΕΞΙΑ».

Επιπλέον, τονίζει: «Δεν γίνεται να ανεχθεί ένας προοδευτικός άνθρωπος το σφιχταγκάλιασμα με το Μητσοτάκη και το νεοφιλελευθερισμό.

Δεν γίνεται να ανεχθεί ακόμη και τις ίδιες ανακοινώσεις με τη ΝΔ.

Δεν γίνεται να ανεχθεί ένας προοδευτικός άνθρωπος τα καλά λόγια του Άδωνη και των ακροδεξιών της ΝΔ.

Το εγχείρημα του ΚΙΝΑΛ απέτυχε γιατί ταυτίστηκε με τον δεξιό κατήφορο.

Γιατί η πιο επικίνδυνη επίδραση του νεοφιλελευθερισμού δεν είναι η οικονομική κρίση που προκάλεσε, αλλά η πολιτική κρίση και η κρίση των αξιών και ταυτότητας που βιώνουμε σήμερα»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency