Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 12:03:09 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ακόμα και η διαπλοκή αναγνωρίζει κλείσιμο ψαλίδας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα και η διαπλοκή αναγνωρίζει κλείσιμο ψαλίδας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

M.HTSOT.MOYRHΗ διαπλεκόμενη με τον Μητσοτάκη εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", βλέπει ραγδαίο κλείσιμο της διαφοράς ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ...

...Την ώρα που μας λένε ότι τα πάντα καταρρέουν και η κυβέρνηση προδίδει τη χώρα, η ψαλίδα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, στη δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο Θέμα, μειώνεται στις 8,1 μονάδες, από 10,2 τον Οκτώβριο και 12,4 τον Ιούνιο....

....Επί των έγκυρων η ψαλίδα είναι στις 8,9 μονάδες, από 11,2 τον Οκτώβριο (μείωση 2,3 μονάδες), ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι (επί των έγκυρων) η ΝΔ καταγράφει άνοδο κατά μόλις 0,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά 3,1%.

....Η δημοσκόπηση καταγράφει, επίσης, νέα πτώση για το ΚΙΝΑΛ κατά 0,7% στο 5,8%. Σύντομα θα φλερτάρει με το όριο της εισόδου στη Βουλή.

Και, βέβαια, ενώ πάντα η Marc αρνείται να κάνει αναγωγή εδρών για το Θέμα, η εφημερίδα την κάνει μόνη της! Δηλαδή, αυτά που λένε για αυτοδυναμία τα βγάζουν οι δημοσιογράφοι του Πρώτου Θέματος από μόνοι τους, φορώντας το μανδύα του στατιστικολόγου.

...Να σημειωθεί ότι η έρευνα έγινε από τις 14 ως τις 17/1, Δευτέρα με Πέμπτη, άρα κάλυψε και μια μέρα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency