Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 12:57:17 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | ΣΥΡΙΖΑ : Ο ακροδεξιός κατήφορος της ΝΔ δεν έχει τέλος.

ΣΥΡΙΖΑ : Ο ακροδεξιός κατήφορος της ΝΔ δεν έχει τέλος.

MHTSOT.ADONIS.BORIDHS"...Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: πίσω από αυτό το συντονισμένο σχέδιο, στοχοποίησης και απειλών σε βουλευτές, βρίσκεται η ηγετική ομάδα της ΝΔ", δηλώνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ...Συγκεκριμένα,

...Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Ο ακροδεξιός κατήφορος της ΝΔ δεν έχει τέλος. Μετά την επανειλημμένη άρνηση του κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει την οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών από κεντρικό στέλεχος της ΝΔ στα Βόρεια Προάστια, ο γραμματέας της, κ. Αυγενάκης, σε σημερινή του παρέμβαση στον ΑΝΤ1, πρόσφερε εκ νέου κάλυψη σε αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: πίσω από αυτό το συντονισμένο σχέδιο, στοχοποίησης και απειλών σε βουλευτές, βρίσκεται η ηγετική ομάδα της ΝΔ και προσωπικά ο αρχηγός της, κ. Μητσοτάκης. Ο ίδιος υπηρετεί τον ακροδεξιό λαϊκισμό, για να κάνει το χατίρι των κ. Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη.

****Ο κ. Αυγενάκης και οι «μαχητές της Ν.Δ.»

Νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλης, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" δήλωσε πως «η Ν.Δ. δεν μπορεί να επιβάλει τίποτα στις πολιτικές εξελίξεις και δυστυχώς επιστρατεύει τραμπούκους». Μάλιστα, ο Ν. Φίλης κατηγόρησε τον Λ. Αυγενάκη ότι «προΐσταται αυτού του μηχανισμού τραμπούκων και παρακρατικών».

Ο κ. Αυγενάκης αντέδρασε μιλώντας για «μαχητές της Ν.Δ.» που δεν τρομάζουν, χωρίς να καταδικάσει επ' ουδενί το στέλεχος της ΝΟΔΕ για την εκστρατεία των απειλών...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency