Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 09:49:00 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ν.Δ.: Να περικοπούν τώρα οι συντάξεις !»

Ν.Δ.: Να περικοπούν τώρα οι συντάξεις !»

xatzidakhs.kΟ αντιπρόεδρος της Ν.Δ. υποστήριξε σε εκδήλωση γερμανικού φορέα πως η ανατροπή των διαρθρωτικών αλλαγών, το να μην κοπούν δηλαδή οι συντάξεις, θα υπονομεύσει την προσπάθεια της χώρας... «...Η ΝΔ αποκαλύπτει τη βαθιά της επιθυμία να περικοπούν οι συντάξεις» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

...Χθες στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση ευχήθηκε να πάρει το πράσινο φως ο πρωθυπουργός από τους δανειστές και να μην κοπούν οι συντάξεις, αλλά την ίδια ώρα ο αντιπρόεδρός της, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών», στο πρωτοσέλιδό της, υποστήριζε σε εκδήλωση γερμανικού φορέα πως η ανατροπή των διαρθρωτικών αλλαγών το να μην κοπούν δηλαδή οι συντάξεις θα υπονομεύσει την προσπάθεια της χώρας.
Δ. Τζανακόπουλος: Η ΝΔ αποκαλύπτει τη βαθιά της επιθυμία να περικοπούν οι συντάξεις

Ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε σχετική δήλωσή του, αναφέρει:

..."Όσο η ΝΔ θα βλέπει το ενδεχόμενο της περικοπής των συντάξεων να απομακρύνεται και το αφήγημά της περί τετάρτου Μνημονίου να καταρρέει τόσο θα βγάζει τον πραγματικό της εαυτό και θα αποκαλύπτει τη βαθιά της επιθυμία να περικοπούν οι συντάξεις.

Μπροστά στην ανάγκη της να δικαιωθεί μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινών διαψεύσεων δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν.

Χθες, ξανά, ο κύριος Χατζηδάκης, σε εκδήλωση του Ιδρύματος Hanns Seidel, ζήτησε να μην επιδιώκει η κυβέρνηση την ανατροπή διαρθρωτικών αλλαγών, εννοώντας την ανατροπή του μέτρου για τις συντάξεις. Σήμερα πάλι της φταίει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αύριο θα της φταίει το κακό το ριζικό της.

Η χώρα όμως βγήκε από τα Μνημόνια. Και η ΝΔ καλά θα κάνει να το βάλει καλά στο μυαλό της αντί να επιχειρεί διαρκώς αποτυχημένα σαμποτάζ. Δεν μπορεί πια να βλάψει ούτε τη χώρα ούτε την κυβέρνηση. Μόνο τον εαυτό της..."

Σχόλια:

Powered by Web Agency