Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 12:15:12 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Κοντονής : Ο κ. Μητσοτάκης να θέσει υποψηφιότητα για δεσμοφύλακας.

Κοντονής : Ο κ. Μητσοτάκης να θέσει υποψηφιότητα για δεσμοφύλακας.

KONTONHS.2Απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τη μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού στις φυλακές Χαλκίδας έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.«...Η ΝΔ προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών για ακόμα μια φορά»: Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στην Πειραιώς για τη μεταγωγή του Χρ. Ξηρού

...Σε ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι «χθες η ΝΔ "αγωνιούσε" για τη μεταγωγή ενός κρατούμενου σε αγροτική φυλακή. Σήμερα για τη μεταγωγή ενός άλλου σε κλειστή. Μάλλον προσπαθεί να υποκαταστήσει το θεσμοθετημένο όργανο της Πολιτείας για τις μεταγωγές. Η κατάντια της δεν έχει όριο. Προτείνουμε στον κ. Κ. Μητσοτάκη να θέσει υποψηφιότητα για φύλακας ώστε να ασχολείται με τα κελιά των κρατουμένων. Ως τότε, ας συνηθίσει στην ιδέα της ισορροπημένης αντεγκληματικής πολιτικής της Κυβέρνησης με όρους κράτους δικαίου, ασφάλειας και ανθρωπισμού».

Σημειώνεται ότι η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού οι οποίες πρόκειται βήμα βήμα να μετατραπούν σε σωφρονιστικό κατάστημα υποδίκων.

...Όπως είναι γνωστό στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών του Κορυδαλλού μετήχθη στις φυλακές Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency