Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 01:11:41 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Ο Τσίπρας μαζί με τους πυρόπληκτους από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά.

Ο Τσίπρας μαζί με τους πυρόπληκτους από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά.

TSIPRAS.KATOIOI.PYROPLHKTOIΕποικοδομητική χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός τη συνάντηση που είχε χθες, με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές του Ματιού και του Νέου Βουτζά, όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter, τονίζοντας ότι κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί.

"...Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, σχεδόν τριών ωρών, με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές, Μάτι και Νέος Βουτζάς.Με ειλικρινή αγωνία μου έθεσαν μια σειρά από εύλογα αιτήματα για να κερδίσουμε τη μάχη της αποκατάστασης. Δεσμεύτηκα ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τη κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων. Κανένας και τίποτα δε θα ξεχαστεί...", αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός...και προσθέτει :

"""Με ειλικρινή αγωνία μου έθεσαν μια σειρά από εύλογα αιτήματα για να κερδίσουμε τη μάχη της αποκατάστασης. Δεσμεύτηκα ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τη κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων. Κανένας και τίποτα δε θα ξεχαστεί...'..(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency