Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 05:58:55 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | ΣΥΡΙΖΑ : Η επόμενη μεγάλη μάχη θα είναι με τη διαπλοκή.

ΣΥΡΙΖΑ : Η επόμενη μεγάλη μάχη θα είναι με τη διαπλοκή.

RHGAS.PAN"...Η επόμενη μεγάλη μάχη θα είναι με τη διαπλοκή. Η ΝΔ αντί να ζητάει εκλογές, ας προετοιμαστεί να δώσει απαντήσεις..."Αυτό, τόνισε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγας, μιλώντας σήμερα, στον ΑΝΤ1

***Σημεία από τη συνέντευξη του Π.Ρήγα, Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1 και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή (Σ. Μουρελάτου - Γ. Κούρος):

...Για συντάξεις και αφορολόγητο

Για άλλη μια φορά το καταστροφολογικό αφήγημα της ΝΔ διαψεύδεται πανηγυρικά. Την προηγούμενη περίοδο προέβλεπαν πως δεν θα κλείσει η γ' αξιολόγηση, πως θα έρθει και επόμενο μνημόνιο, πως δεν θα υπάρξουν μέτρα για το χρέος. Είναι πλέον σαφές πως ούτε τέταρτο μνημόνιο υπάρχει, ούτε νέα μέτρα και η συμφωνία για το χρέος επιτεύχθηκε και είναι μάλιστα ιδιαίτερα σημαντική για την πορεία της χώρας. Έτσι η ΝΔ αναγκάστηκε να εφεύρει άλλο αφήγημα και ξαφνικά ενδιαφέρεται για τις συντάξεις και το αφορολόγητο. Μέχρι και τον κ. Μοσχοβισί τόλμησαν να εγκαλέσουν, επειδή επιβεβαίωσε πως υπάρχει περιθώριο περαιτέρω διαπραγμάτευσης για τις συντάξεις.

...Ας είναι προετοιμασμένη η ΝΔ για την διάψευση και του νέου της αφηγήματος, γιατί τόσο οι συντάξεις όσο και το αφορολόγητο είναι υπό διαπραγμάτευση και η κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί με επιμονή, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Από δω και μπρος έχουμε τη δυνατότητα να αποφασίζουμε μόνοι μας με ποια μέτρα θα επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε μπροστά μας και ευτυχώς ο δημοσιονομικός χώρος που έχει διαμορφωθεί μας δίνει περιθώριο κινήσεων.

...Για τις επόμενες εκλογές και τη μάχη με τη διαπλοκή....

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είχε δύο βασικούς στόχους: Την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την καταπολέμηση της διαπλοκής. Ο πρώτος επετεύχθη και θα γίνει πραγματικότητα και τυπικά στις 21 Αυγούστου. Η επόμενη μεγάλη μάχη, λοιπόν, είναι με τη διαπλοκή. Η ΝΔ αντί να ζητάει συνέχεια εκλογές καλύτερα να προετοιμαστεί να δώσει απαντήσεις. Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται πίσω από όλα τα μεγάλα σκάνδαλα και έχει τη στήριξη μέρους των ΜΜΕ που αποσιωπούν όσο γίνεται την ανάμειξή του, σε αναμονή της εκπλήρωσης των συμβολαίων που έχει συμφωνήσει να εκτελέσει εάν αναλάβει την εξουσία.

Σχόλια:

Powered by Web Agency