Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 08:21:30 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Φρικτές για τον Μητσοτάκη, αποκαλύψεις , για τις σχέσεις του με τον παιδόφιλο Φρουζή της Novartis.

Φρικτές για τον Μητσοτάκη, αποκαλύψεις , για τις σχέσεις του με τον παιδόφιλο Φρουζή της Novartis.

KOYLHS.FATSAΣτα emails του παιδόφιλου  κ. Φρουζή, της Novartis  προς τον κ. Μητσοτάκη, που αποκάλυψε σήμερα, η εφημερίδα Documento, ο ισχυρός άνδρας της Novartis διοργανώνει προεκλογικές συναντήσεις με σημαντικούς επιχειρηματίες, προφανώς προκειμένου οι τελευταίοι να ενισχύσουν τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη....

***Σοβαρές αποκαλύψεις για έναν ακόμα παιδόφιλο φίλο του Μητσοτάκη...

***Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις Μητσοτάκη-Φρουζή:

Στη συζήτηση στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η σχέση του με τον κ. Φρουζή της Novartis υπήρξε απολύτως τυπική και στο πλαίσιο των κοινωνικών του συναναστροφών.

....Στα emails του κ. Φρουζή, όμως, προς τον κ. Μητσοτάκη, που αποκάλυψε η εφημερίδα Documento, ο ισχυρός άνδρας της Novartis διοργανώνει προεκλογικές συναντήσεις με σημαντικούς επιχειρηματίες, προφανώς προκειμένου οι τελευταίοι να ενισχύσουν τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη.

...Ο κ. Μητσοτάκης που για άλλη μια φορά συνελήφθη ψευδόμενος στη Βουλή, οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Έναντι ποιων ανταλλαγμάτων ο «εντιμότατος» φίλος του, κ. Φρουζής του οργάνωσε προεκλογικές συναντήσεις στήριξης με επιφανείς επιχειρηματίες για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ;

Ποια είναι τα γραμμάτια που ξεπληρώνει σήμερα προς τον «εντιμότατο» φίλο του, καλύπτοντας το σκάνδαλο και μιλώντας για σκευωρία ;

ΥΓ. Προς στιγμής είχαμε πιστέψει πως η μεγάλη πρωτοτυπία του σκανδάλου Novartis ήταν πως αποτελούσε το πρώτο μεγάλο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης από το οποίο απουσίαζε το όνομα Μητσοτάκης. Δυστυχώς διαψευστήκαμε..

....Τα περί τυπικής σχέσης...

...Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην ομιλία του στη Βουλή στις σχέσεις του με τον Κώσταντίνο Φρουζή, είπε ότι η δεξίωση που έκανε προς τιμήν του ο πρώην CEO της Novartis, έγινε όταν δεν είχε καν εκδηλώσει πρόθεση να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΝΔ.

Μια ημέρα νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Πάτρα, σε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της περιοδείας του, αναμασά τα περί σκευωρίας, επέμβασης στη δικαιοσύνη και φτάνει να μιλήσει για υπονόμευση της δημοκρατίας, προκειμένου να μην απαντήσει επί της ουσίας για τα όσα επί τέσσερις ημέρες τον καλούν να ξεκαθαρίσει τόσο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και κυβερνητικά στελέχη. Χρειάστηκε να τεθεί η ερώτηση από δημοσιογράφο, αλλά και πάλι για τις προνομιακές του σχέσεις με τον κ. Φρουζή, πρωταγωνιστή του σκανδάλου Novartis, ο κ. Μητσοτάκης αρκείται σε ένα γενικό κι αόριστο... «συμμετείχα σε μια κοινωνική εκδήλωση»...

«Ενδιαφέρον το ότι έρχεστε σε αυτό το θέμα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης ακούγοντας την ερώτηση του δημοσιογράφου, Ν. Ξανάλατου. «Συμμετείχα σε μία κοινωνική εκδήλωση, με τον κ. Φρουζή, πολύ πριν ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Αν κάποιος έχει διάθεση να αφήσει κάποιο υπονοούμενο γι' αυτό, να έχει το θάρρος να το κάνει ανοιχτά. Από εκεί και πέρα, για το ζήτημα της Novartis νομίζω ότι έχουμε τοποθετηθεί. Και νομίζω ότι η τάση της Κυβέρνησης να προαναγγέλλει μέσα από γνωστά εκδοτικά συγκροτήματα διώξεις, αποκαλύψεις, είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Εμείς μιλήσαμε από την πρώτη στιγμή για την υπόθεση της Novartis. Είπαμε όλα στο φως, να τα ψάξει όλα η Δικαιοσύνη. Δεν επιχειρήσαμε να καλύψουμε τίποτα. Είπαμε, όμως, από την άλλη, ότι το γεγονός ότι στήθηκε μία ολόκληρη σκευωρία, ήρθαν δέκα πολιτικά πρόσωπα στη Βουλή, κρεμάστηκαν στα μανταλάκια, εκτέθηκαν, διασύρθηκαν, μόνο και μόνο για να επιστρέψει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη, συνιστά μια άθλια κυβερνητική σκευωρία. Αυτήν τη στιγμή, η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη. είπε ο κ. Μητσοτάκης...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency