Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 05:50:41 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Βόμβα μεγατόνων από βουλευτή του Ποταμιού : Το ΚΙΝΑΛ πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση.

Βόμβα μεγατόνων από βουλευτή του Ποταμιού : Το ΚΙΝΑΛ πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση.

danellis 1Διευκρινίσεις για τη χθεσινή του δήλωση, ότι το Ποτάμι θα μπορούσε να βάλει πλάτη στην κυβέρνηση αλλά χωρίς τους ΑΝΕΛ, έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης...«Τα πράγματα είναι απλά, αλλά όχι έτσι», δήλωσε σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, συμπληρώνοντας ότι στην πολιτική του πορεία «έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου και λέω καιρό τώρα ότι δεν είναι παραγωγικό να κρατήσουμε εμείς αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει, όπως το μνημόνιο – αντιμνημόνιο, μας τελειώνουν δεν μας τελειώνουν, κτλ. Είναι τραγικό να υιοθετούμε αυτήν τη διχαστική λογική», ανέφερε.

...Όπως διευκρίνισε, «ο ΣΥΡΙΖΑ δε με εκφράζει, αλλά λέω ότι σε προοδευτικές πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, παρά να στηρίζουμε».

....Σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωσή του, ο βουλευτής του Ποταμιού, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται «για προοίμιο προσχώρησής μου στον ΣΥΡΙΖΑ».

...Και συνέχισε:«Θεωρώ ότι η προοδευτική αντιπολίτευση, το ΚΙΝΑΛ σε μια κρίσιμη περίοδο -αφού λέμε ότι η συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ είναι παρά φύση - σε μια κρίσιμη συγκυρία, όπως αυτή που βρισκόμαστε, θα πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση, στη βάση ενός συγκροτημένου κυβερνητικού πλαισίου».

...Τονίζοντας ότι η παραπάνω άποψη είναι προσωπική του και δεν εκφράζει το σύνολο των βουλευτών του κόμματός του, ο Σπύρος Δανέλλης ερωτηθείς αν θα προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι «βεβαίως και απόλυτα θα παραμείνω στο Ποτάμι. Και χθες δήλωνα ότι το Ποτάμι διάγει την πιο ώριμη περίοδό του. Όσο θα υπάρχει το Ποτάμι, θα είμαι στο Ποτάμι»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency