Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 03:48:54 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Μαξίμου: «Ο κ. Σαμαράς διέπραξε μείζον θεσμικό ατόπημα».

Μαξίμου: «Ο κ. Σαμαράς διέπραξε μείζον θεσμικό ατόπημα».

SAMAR.X.AΤο Γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού σχολιάζει ως εξής τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού για τη συμφωνία με τα Σκόπια...

"...Ο κ. Σαμαράς διέπραξε μείζον θεσμικό ατόπημα, εμπλέκοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με ιταμό μάλιστα τρόπο, στην αντιπαράθεση για το θέμα της συμφωνίας με την πΓΔΜ.

Το ατόπημα είναι ακόμα βαρύτερο, γιατί ο κ. Σαμαράς γνωρίζει, ως πρώην πρωθυπουργός, τα όρια των συνταγματικών εξουσιών του Προέδρου.

Η υπονόμευση, σε τόσο κρίσιμες εθνικά στιγμές, της συνταγματικής τάξης, είναι ασυγχώρητη.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με την πρωινή του επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και τις δηλώσεις του στο προεδρικό μέγαρο, άνοιξε τους συνταγματικούς ασκούς του Αιόλου, οφείλει να απαντήσει αν συμπλέει με τον κ. Σαμαρά, στην επίθεση κατά του Προέδρου και της συνταγματικής τάξης..."

***Ο Δ. Παπαδημούλης  επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολίασε επίσης τις δηλώσεις Σαμαρά:
"...Ο Σαμαράς ξανά με ιδιοτελή πατριδοκαπηλεία. Το 92-93 κατάφερε να μπλοκάρει τη λύση κ να ρίξει την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τώρα, ξέρει ότι δεν μπορεί να ρίξει τον @atsipras κ να ζημιώσει τη χώρα. Απλά καταφέρνει να ποδηγετήσει τον @kmitsotakis και την διεθνή απομόνωση της ΝΔ. Κρίμα!  (Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency