Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 06:33:28 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Σήμερα το τηλεφώνημα Τσίπρα - Ζάεφ για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Σήμερα το τηλεφώνημα Τσίπρα - Ζάεφ για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

TSIPRAS.THLEFWNOΤηλεφωνική επικοινωνία περίπου μίας ώρας είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ το απόγευμα της Δευτέρας.

...Σύμφωνα με ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο, η επικοινωνία έγινε σε καλό κλίμα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να ολοκληρώσουν τις συνομιλίες τους σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί της Τρίτης.

...Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ και του πρωθυπουργού της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα, η οποία διήρκησε 1 ώρα, συζητήθηκαν τα εναπομείναντα ζητήματα και εξετάστηκαν διάφορες ιδέες για λύσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού της γείτονος. Όπως υπογραμμίζεται αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια τηλεφωνική συνομιλία.

...Νωρίτερα το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου κλήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση 1,5 ώρας με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για το «Μακεδονικό»..(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency