Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 10:45:49 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Τζανακόπουλος: Αισιοδοξία για αίσια έκβαση του ονοματολογικού.

Τζανακόπουλος: Αισιοδοξία για αίσια έκβαση του ονοματολογικού.

TZANAKOPOYLOS.2Την αισιοδοξία του για την αίσια έκβαση του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ εκφράζει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στη Νέα Σελίδα. Παράλληλα σημειώνει ότι ο υπουργός Εξωτερικών και ο πρωθυπουργός έχουν εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες δικλίδες ώστε να τηρηθούν όλες οι υποχρεώσεις που θα αναληφθούν από τους γείτονές μας...

...Σημειώνει ακόμα ότι ο υπουργός Εξωτερικών και ο πρωθυπουργός έχουν εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες δικλίδες ώστε να τηρηθούν όλες οι υποχρεώσεις που πρόκειται να αναληφθούν από τους γείτονές μας. Για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα, ο κ. Τζανακόπουλος τονίζει πως «μέχρι να αποφασίσει, θα έχει απολέσει και όποια ψήγματα αξιοπιστίας τού έχουν απομείνει».

...Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποσυνδέει τον ρόλο του ΔΝΤ από την αξιοπιστία της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια, δηλώνοντας πως τη στάση των αγορών θα κρίνει η αρχική επιμήκυνση του σταθμισμένου μέσου όρου ωριμάνσεων των ελληνικών ομολόγων.(B.K.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency