Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 04:40:05 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Αυτός ο βρωμιάρης, ο Μητσοτάκης, κάνει πως δεν ξέρει ποιοι δολοφόνησαν τον Γρ. Λαμπράκη !

Αυτός ο βρωμιάρης, ο Μητσοτάκης, κάνει πως δεν ξέρει ποιοι δολοφόνησαν τον Γρ. Λαμπράκη !

MHTSOT.KYRIAKOS.4Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η συνέντευξη Μητσοτάκη, στο δικό υου κανάλι, τον ΣΚΑΙ, όπου δήλωσε ότι δεν ξέρει ποιος δολοφόνησε τον Γρ. Λαμπράκη !

Πολύ σκληρή ήταν η απάντηση  του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με τη σημερινή συνέντευξη του Κυρ. Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ:

"...Το αντικοινωνικό μένος του κου Μητσοτάκη, που απαιτεί νέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί το ξέραμε.

...Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι αγνοεί ποιος δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη. Και επειδή η άγνοια του είναι ανατριχιαστική ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του καλύτερου βιογραφικού της χώρας: Ο Γ. Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος της δεξιάς. Δολοφόνοι του ήταν οι Εμμανουηλίδης και Γκοτζαμάνης..."
***Δ. Παπαδημούλης: Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν είναι ανιστόρητος. Υποκρίνεται συνειδητά

...Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή όσα δήλωσε ο πρώτος στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι»...

Όπως αναφέρει στο Twitter ο Δ. Παπαδημούλης, «ο Κυρ. Μητσοτάκης παριστάνει ότι δεν θυμάται την δολοφονία Λαμπράκη και τα τρίκυκλα. Δεν είναι ανιστόρητος. Υποκρίνεται συνειδητά, όπως και όταν δήλωνε πως στην Ελλάδα, «η Χρυσή Αυγή είναι σαν να μην υπάρχει». Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα, είναι δύναμη δημοκρατίας και απέναντι σε κάθε μορφή βίας». καταλήγει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency