Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 06:34:29 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Τσίπρας: Οι σοσιαλιστές ηγέτες επικροτούν τις προσπάθειες για λύση στο ονοματολογικό.

Τσίπρας: Οι σοσιαλιστές ηγέτες επικροτούν τις προσπάθειες για λύση στο ονοματολογικό.

TSIPRAS.SOFIAΣτην προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος έλαβε μέρος το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συμμετέχει ως παρατηρητής...Κατά την υποδοχή του από τον επικεφαλής του ΕΣΚ Σεργκέι Στάνισεφ, ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε από δημοσιογράφους γενικά: «τι προσδοκίες έχετε για αύριο;», με εκείνον να απαντά σε χαλαρή διάθεση, «πολύ μεγάλες»...

...Νωρίτερα είχε προσέλθει στην προσύνοδο του ΕΣΚ ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος ερωτηθείς «τι περιμένετε απ' τη συνάντησή σας;», απάντησε «μόνο επιτυχία».

...Μετά το τέλος της Συνόδου, ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε, μέσω twitter, «οι σοσιαλιστές ηγέτες επικρότησαν τις μέχρι τώρα προσπάθειές μας να βρούμε κοινά αποδεχτή λύση στο ονοματολογικό» ενώ, αναφορικά με την πορεία της χώρας σημείωσε: «παραδέχτηκα ότι έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου αλλά χρειάζεται ακόμη απόσταση να διανυθεί. Τα τελευταία μέτρα είναι πάντα τα πιο δύσκολα»...(Β.Κ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency