Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 07:08:42 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Πάλι "κουζουλάδες" από τα κουζουλά του Κούλη.

Πάλι "κουζουλάδες" από τα κουζουλά του Κούλη.

MHTSOT.KYRIAKOSΑπαντήσεις στις "απορίες" του γαλάζιου βουλευτή Γ. Γεωργαντά δίνει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης...Σχετικά με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης επισημαίνει:

...Υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι σύμφωνα με το νέο Σύστημα Επιλογής Προϊσταμένων η αρμοδιότητα των Υπουργείων τελειώνει με την προκήρυξη των θέσεων.

...Η διαδικασία στη συνέχεια καθορίζεται και ελέγχεται απολύτως από το Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Διοικήσεων, που απαρτίζεται από μέλη του ΑΣΕΠ, του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, του ΕΚΔΔΑ, του Συνήγορου του Πολίτη, από εμπειρογνώμονα των ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, κ.ά., χωρίς να υπάρχει καμία συμμετοχή ή παρέμβαση του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

...Γι' αυτό, οι ερωτήσεις και οι απορίες της ΝΔ εξακολουθούν να απευθύνονται σε λανθασμένη διεύθυνση.

***Οι απορίες Γεωργαντά:

...Νωρίτερα ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κ. Γεροβασίλη αποκρύπτει την αλήθεια, καλύπτοντας υπουργούς που παράνομα πήραν στα χέρια τους λίστες με τα στοιχεία και τα προσόντα όλων των υποψηφίων Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων. Όμως όλη η αλήθεια για το τεράστιο σκάνδαλο στη Δημόσια Διοίκηση θα αποκαλυφθεί και οι εμπνευστές του θα απολογηθούν»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency