Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 09:43:06 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Μαξίμου : Κακομαθημένα παιδιά ο Μητσοτάκης και η συμμορία του.

Μαξίμου : Κακομαθημένα παιδιά ο Μητσοτάκης και η συμμορία του.

GEORGIADHS.MHTSOTAKHS«Η ΝΔ δεν θα συμμετάσχει σε οποιαδήποτε επιμέρους συνάντηση ή συζήτηση για το θέμα της κατάτμησης της Β΄Αθήνας μέχρι να απαντήσει επισήμως η κυβέρνηση στη σαφή πρόταση του κόμματος για τη χορήγηση ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού και την κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών», η απάντηση του Μοσχάτου στο κάλεσμα του υπουργού Εσωτερικών για διάλογο - «...Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ συμπεριφέρονται και στο θέμα της κατάτμησης της Β' Αθηνών - όπως και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο θεσμικό εκσυγχρονισμό του κράτους - σαν κακομαθημένα παιδιά», σχολιάσει το Μέγαρο Μαξίμου...

...Ειδικότερα, το Μαξίμου τονίζει: «...Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ συμπεριφέρονται και στο θέμα της κατάτμησης της Β' Αθηνών - όπως και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο θεσμικό εκσυγχρονισμό του κράτους - σαν κακομαθημένα παιδιά (σ.σ.: δείτε παρακάτω τη «διαρροή» και την ανακοίνωση της ΝΔ).

Συσχετίζουν δύο άσχετα μεταξύ τους ζητήματα, θέλοντας να υποβαθμίσουν την πολιτική σε ένα χυδαίο δούναι και λαβείν, όπως εξάλλου έχουν συνηθίσει.

Το θέμα για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη είναι απλό: Συμφωνούν ότι η κατάτμηση της Β' Αθηνών είναι μία αναγκαία δημοκρατική τομή; Εάν ναι, οφείλουν να το πουν.

Η άρνησή τους να συμβάλλουν σε μία ακόμη αναγκαία μεταρρύθμιση για το πολιτικό μας σύστημα, με όποιο πρόσχημα και αν εμφανιστεί, θα είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η ΝΔ είναι δύναμη βαθιά συντηρητική και φοβική στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα θέματα, η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι είναι ανοιχτή στο διάλογο»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency