Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 05:30:32 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | "Μόνο πόνο και συντρίμμια υπόσχεται ο Μητσοτάκης..."

"Μόνο πόνο και συντρίμμια υπόσχεται ο Μητσοτάκης..."

MHTSOT.KYRIAKOS.4Πολύ αιχμηρό είναι το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στο "Βήμα της Κυριακής"

"...Το οξύμωρο θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να "δεσμεύεται" από το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης. Ένα αναπτυξιακό σχέδιο που έχει στο επίκεντρο τη δίκαιη ανάπτυξη και την αναδιανομή του πλούτου, την ενίσχυση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς. Είδαμε που οδήγησε τη χώρα το δικό του σχέδιο και ποιοι πλήρωσαν τα σπασμένα, τα κοινωνικά συντρίμμια μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ο κ. Μητσοτάκης θέλει να επαναφέρει...", αναφέρει..."

...Κια προσθέτει :

...Όσον αφορά στα ζητήματα διαφθοράς, είναι προφανής για μια ακόμα φορά η αμηχανία του κ. Μητσοτάκη που με όσα λέει περί συστημικής διαφθοράς προσπαθεί να συγκαλύψει τις πολιτικές, και όχι μόνο, ευθύνες αυτών που την εξέθρεψαν.

...Τουλάχιστον, όμως, ο κ. Μητσοτάκης έχει μάθει από τα λάθη του και πλέον, έστω και δειλά, αναγνωρίζει ότι η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια. Δεν το λες και λίγο για έναν πολιτικό αρχηγό που έχει συνδέσει την πολιτική του με την ακατάσχετη καταστροφολογία...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency