Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 05:41:39 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | "Βία και νοθεία" από τον Μητσοτάκη στις γαλάζιες εκλογές.

"Βία και νοθεία" από τον Μητσοτάκη στις γαλάζιες εκλογές.

MHTSOTAKHS.ETΣε... πεδίο εσωκομματικής μάχης έχουν μετατραπεί οι εσωκομματικές εκλογές για τους προέδρους των νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων της Ν.Δ., καθώς όσο κι αν ο Κυρ. Μητσοτάκης επιχείρησε προχθές να "θριαμβολογήσει" με άρθρο του για την εγγραφή νέων μελών και την οικονομική ανταπόκριση των υπαρχόντων, στο παρασκήνιο διεξάγεται ένας σκληρός πόλεμος στις μεγάλες "γαλάζιες" οργανώσεις προκειμένου το "σύστημα" των "προεδρικών" να εκλέξει τους εκλεκτούς του, με στόχο να αναδειχθεί μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές μια ελεγχόμενη Κοινοβουλευτική Ομάδα...


...Μητσοτάκης σε... επανάληψη: Η ΝΔ είναι πάντα έτοιμη για εκλογές...

...Για πολύ σημαντική ημέρα για τη ΝΔ και για γιορτή δημοκρατίας για την παράταξη του έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού ψήφισε στο Περιστέρι στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«....Κερδίζουμε το στοίχημα τις εκλογής των τοπικών και νομαρχιακών μας οργανώσεων από τη βάση του κόμματος. Είμαι περήφανος γιατί παραπάνω από 155.000 συμπολίτες μας συμμετέχουν αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και τα παράθυρα της σε κάθε νέα αντίληψη», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και προσέθεσε:
«...Η ΝΔ διαμορφώνει μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται η μεγάλη κοίτη στην οποία ενώνονται όλοι εκείνοι οι πολίτες οι οποίοι όχι απλά θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά, αλλά προσδοκούν στο να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια καλύτερη Ελλάδα με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερο χαμόγελο. Αξίζουμε καλύτερα και η ΝΔ το αποδεικνύει αυτό έμπρακτα σήμερα».

...Προεδρικές παρεμβάσεις...

...Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  σε μεγάλες δημοτικές και νομαρχιακές οργανώσεις έχει προκληθεί έντονη εσωστρέφεια και γκρίνια από τις παρεμβάσεις "κομματαρχών" του Κυρ. Μητσοτάκη. Τα εν λόγω στελέχη επιχειρούν να ελέγξουν και να στεγανοποιήσουν την αυριανή διαδικασία, "αποθαρρύνοντας" ανεπιθύμητους από το να εκλεγούν στην προεδρία των εν λόγω οργανώσεων. Στόχος, φυσικά, είναι να αποκτήσει ο πρόεδρος του κόμματος τον έλεγχο των εν λόγω οργανώσεων, προκειμένου στη συνέχεια οι "εκλεκτοί" του να επηρεάσουν τη σταυροδοσία στα οργανωμένα μέλη, όταν έρθει η ώρα των εθνικών εκλογών. Μ' άλλα λόγια, ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει πολύ σοβαρό λόγο να ρισκάρει την εκδήλωση έντονης εσωστρέφειας, αφού οι παρασκηνιακές μάχες που δίνονται στις μεγάλες οργανώσεις βάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ως απώτατο στόχο να ελέγξει ο Κυρ. Μητσοτάκης την επόμενη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. - καθώς η παρούσα παραμένει ελεγχόμενη από τον Αντ. Σαμαρά, όπως αποδείχθηκε και... στην ψηφοφορία επί της αναδοχής παιδιών.

***"Τους πληρώνουν την εγγραφή"

...Ενδεικτικές του συγκεκριμένου κλίματος εσωστρέφειας είναι οι βαριές καταγγελίες με τις οποίες ο Στ. Μέλλος, τοπικό "γαλάζιο" στέλεχος, συνόδευσε την ανακοίνωση πως αποσύρεται από τη διεκδίκηση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Β' Πειραιώς. Ο Στ. Μέλλος έκανε λόγο για "εσωκομματικά γεγονότα γεμάτα ίντριγκες, μεθοδεύσεις, υπόγειες διαδρομές και παλαιοκομματισμό, ειδικά από το γραφείο του κ. Θανάση Νέζη" (σ.σ.: στενός συνεργάτης του Κυρ. Μητσοτάκη). "Για μια ακόμα φορά 'μηχανισμοί' του παρελθόντος και εραστές της πολιτικής του κομματάρχη θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ν.Δ του μέλλοντος", συνέχισε, καταγγέλλοντας πως "είναι βέβαιο ότι σε αυτή την εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου ΝΟΔΕ στη Β' Πειραιώς δεν θα ψηφίσουν μόνο τα μέλη του κόμματος αλλά και το κάθε καρυδιάς καρύδι αγνώστου πολιτικής ταυτότητας και προελεύσεως που σέρνουν στη κάλπη ανθρώπους πληρώνοντάς τους ακόμα και το δικαίωμα εγγραφής κάποιοι που θέλουν να ηγηθούν της ΝΟΔΕ Β' Πειραιώς"...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency