Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 09:07:36 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Τσακαλώτος: Συκοφαντία τα περί συνθημάτων κατά της Βουλής στις «πλατείες».

Τσακαλώτος: Συκοφαντία τα περί συνθημάτων κατά της Βουλής στις «πλατείες».

TSAKALWTOSΓια συκοφαντία και ψεύδη έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αφορμή αιτιάσεις ότι στελέχη του ΣΥΡ​ΙΖΑ φώναζαν από την πλατεία Συντάγματος συνθήματα κατά της Βουλής μαζί με τους «αγανακτισμένους»....

«...Ποτέ μα ποτέ δικά μας παιδιά δεν φώναζαν αυτό το σύνθημα», αντέδρασε ο κ. Τσακαλώτος, απαντώντας σε κατηγορίες του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου...

...Δήλωσε επίσης ότι «είμαι περήφανος που οι δικοί μας, ιδιαίτερα η Νεολαία μας όταν υπήρξαν στην πάνω πλατεία φασιστικά στοιχεία με το σύνθημα αυτό (σ.σ. κατά της Βουλής), πήγανε με σημαίες ευρωπαϊκές και προσπάθησαν να το αλλάξουν».

«...Άκουσα πολλές φορές τη συκοφαντία αυτή για το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εντελώς ψέμα και το ξέρουν αυτοί που το λένε. Οι πλατείες δεν ήταν μόνο στην Αθήνα. Ήταν και στη Βαρκελώνη και στην Πορτογαλία και στις Αραβικές χώρες και αλλού. Ήταν ένα κίνημα εναντίον των περιφερειακών και κοινωνικών ανισοτήτων», είπε ο κ. Τσακαλώτος.

...Απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του κ. Κωσταντινόπουλου σχετικά με τις εξελίξεις στην πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι όλες οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις εποπτεύονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ σημείωσε ότι δεν είναι θέμα του υπουργείου το ότι η Εθνική πουλά μια θυγατρική της εταιρεία...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency