Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 12:44:50 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Αλλού το ΠΑΣΟΚ, αλλού, ο «πολεμοχαρής» Λοβέρδος.

Αλλού το ΠΑΣΟΚ, αλλού, ο «πολεμοχαρής» Λοβέρδος.

LOVERDOS2Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος με ανάρτησή του στο twitter, δηλώνει ότι:

"...Δικαιολογημένο με βάση την αρχή της αναλογικότητας το τιμωρητικό πλήγμα των συμμάχων μας εναντίον του δικτατορικού καθεστώτος της Δαμασκού, που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας χρησιμοποιώντας απαγορευμένα χημικά όπλα σε αμάχους και μικρά παιδιά.,,,"..

Αλλά, ας μη ξεχνάμε ότι ο Λοβέρδος ανήκει, όπως, οι Μητσοτάκης, Αδωνις, Σαμαράς και Βενιζέλος, στη περιβόητη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ...

...Νωρίτερα με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ είχε τονίσει πως «οι στρατιωτικές επεμβάσεις δεν λύνουν τα προβλήματα. Τα περιπλέκουν με απρόβλεπτες συνέπειες». Πρόσθεσε δε ότι χρειάζεται μια αξιόπιστη στρατηγική από πλευράς διεθνούς κοινότητας για τον ειρηνικό τερματισμό της εμφύλιας σύγκρουσης στη Συρία η οποία σήμερα δεν υπάρχει.

«..Επείγει να ενταθούν οι διπλωματικές προσπάθειες. Επιβάλλεται η έρευνα από τον ΟΗΕ για την χρήση χημικών και για τα εγκλήματα πολέμου που συντελούνται», έγραφε στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

...Εύλογη η απορία του Κ. Ζαχαριάδη:

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, με ανάρτησή του στο twitter επισημαίνει την αντίφαση και διατυπώνει εύλογα ερωτήματα:

Τελικά τι ισχύει; Αυτό που λέει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος @a_loverdos ή αυτό που αναφέρει το γραφείο τύπου του @pasok ; Ή τίποτα; Ή και τα δυο; Η ηγεσία του @kinimallagis τι λέει;

(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency