Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 10:04:43 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Μαξίμου: Αγαστή συνεργασία Μαρινάκη-Μητσοτάκη.

Μαξίμου: Αγαστή συνεργασία Μαρινάκη-Μητσοτάκη.

MARINAK.KYRIAKOS«...Θα ήταν ανάξιο σχολιασμού ένα από τα δεκάδες, καθημερινά άθλια δημοσιεύματα των εφημερίδων του υπό δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και μεγαλοεκδότη, κ. Μαρινάκη, εάν δεν το υιοθετούσε με την ανακοίνωσή της η κα Σπυράκη»: Αυτό αναφέρουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σχολιάζοντας ερώτηση της εκπροσώπου της ΝΔ.

...Συγκεκριμένα, η Μ. Σπυράκη, αναπαράγοντας το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των «Νέων», ρωτά την κυβέρνση αν «διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων, μιας υποχρέωσης που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της;».

...Το Μέγαρο Μαξίμου κάνει λόγο για αγαστή συνεργασία της παραδημοσιογραφίας, της διαπλοκής και της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, χωρίς καμία αιδώ. «...Έτσι εξηγείται άλλωστε και η σιωπή του αρχηγού της ΝΔ για την εμπλοκή Μαρινάκη στη χρηματοδότηση του ναρκοπλοίου Noor1», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

***Κύκλοι ΥΠΕΞ: Να μην ευτελίζει τα εθνικά θέματα η κα Σπυράκη

«...Να σοβαρευτεί καλούν» από την πλευρά τους, κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών, την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη αναφορικά με την παραπάνω δήλωσή της ότι η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων». «Τα εθνικά θέματα είναι πιο σοβαρά από την κα Σπυράκη. Να μην τα ευτελίζει έτσι. Καιρός να σοβαρευτεί» τονίζουν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency