Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 10:32:19 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Κυβέρνηση : Ο Μητσοτάκης, δεν θα κληθεί ποτέ να κυβερνήσει...

Κυβέρνηση : Ο Μητσοτάκης, δεν θα κληθεί ποτέ να κυβερνήσει...

MHTSOTAKHS.SANOS«...Η δίκαιη ανάπτυξη και η ενίσχυση του κόσμου της εργασίας ουδεμία σχέση έχουν με τα οικονομικά συμφέροντα που ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπεί» τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές...

...Συγκεκριμένα, πηγές της κυβέρνησης τονίζουν:

«....Ο κ. Μητσοτάκης δε χρειάζεται να αγχώνεται για το εάν δεσμεύεται ή όχι από την αναπτυξιακή στρατηγική της χώρας, τώρα που η σημερινή κυβέρνηση τη βγάζει από τα μνημόνια. Δεν θα κληθεί ποτέ να την εφαρμόσει.

Ωστόσο συμφωνούμε μαζί του πως "έχουμε τελείως διαφορετική φιλοσοφία". Η δίκαιη ανάπτυξη και η ενίσχυση του κόσμου της εργασίας ουδεμία σχέση έχουν με τα οικονομικά συμφέροντα που ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπεί.»

Η δήλωση Μητσοτάκη:

Η κυβέρνηση «κρατά κρυφό το αναπτυξιακό της σχέδιο» το οποίο «συζητά με τους θεσμούς, αλλά όχι με τους Έλληνες πολίτες», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας ότι «εμείς δεν δεσμευόμαστε από αναπτυξιακά σχέδια τα οποία συντάσσονται εν κρυπτώ και τα οποία ενδεχομένως να αποτυπώνουν και μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία από αυτήν την οποία πρεσβεύουμε εμείς»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency