Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 09:46:58 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Το ΚΚΕ θα το βάλει στα πόδια ;

Το ΚΚΕ θα το βάλει στα πόδια ;

KKEΗ Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην ΕΡΤ1, αναφορικά με το θέμα της ΠΓΔΜ τόνισε ότι το ΚΚΕ θα καταψηφίσει οποιαδήποτε συμφωνία φέρει η κυβέρνηση «καθώς δεν θα αποτελεί λύση όχι μόνο διότι δεν θα διασφαλίζει τα περί αλυτρωτισμού, αλλά κυρίως διότι είναι όρος προκειμένου να μπει η γειτονική χώρα στο ΝΑΤΟ και δεν είναι προς το συμφέρον των λαών η επέκτασή του...».

....Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το ΝΑΤΟ είναι οργανισμός πολέμων και επεμβάσεων και στα Βαλκάνια υπάρχει μεγάλη εμπειρία. Τόνισε πώς το ΝΑΤΟ δεν είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας, σημειώνοντας ότι ενώ πολεμικά του πλοία βρίσκονται στο Αιγαίο, με πρόσκληση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, δεν εμποδίστηκε η τουρκική προκλητικότητα. Επιπλέον, σημείωσε ότι το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει σύνορα μεταξύ των χωρών-μελών και θεωρεί το Αιγαίο ενιαίο επιχειρησιακό χώρο.

...Τη θέση αυτή του ΚΚΕ σχολίασε με αιχμηρό τρόπο στα social media ο Γ. Μπουρνούς, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος Τμήματος Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, τονίζοντας ότι αποτελέι «ασέλγεια στην ίδια του την ιστορία, όπως ακριβώς συνέβη και με την αλλαγή θέσης του για το Κυπριακό...»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency